Невероятни палачинки

  • 107 318
  • 221
# 75
Вкусни ли са ако се ядът студени?
  Да, и студени са вкусни  Peace
Виж целия пост
# 76
Последния път останаха няколко от сутринта чак за следобяд - бяха си пак така невероятно вкусни Joy
Виж целия пост
# 77
Страхотна рецепта! Благодаря!
Не издържах до сутринта, пусто любопитство, та за първи път в живота ядем пенкейкс вечер! Joy
Залях ги с кленов сироп- фантазия!

Аз мога да споделя любимата си рецепта на палачинки (тънки, френски, американците им казват crepes).

За двама гладници или четири врабчета:
150гр брашно
250мл прясно мляко
4 яйца
щипка сол
20гр ванилкова захар ( по желание)

Сместа се разбива с тел, докато няма "топчета". Престоява 20 мин. Пържат се в масло задължително, или по-скоро опичат в тигана, който е съвсем леко намазан (олиото съсипва вкуса).
Моите чехи ги харесват най много с изстискан лимон и поръсени с пудра захар, след което се свиват на руло. Стават много свежи.
Добър апетит!


Виж целия пост
# 78
Дез, радвам се че са ти харесали  Hug Рецептата наистина е много сполучлива и ужасно вкусна.
Благодаря и за твоята, ще се пробва Peace
Виж целия пост
# 79
Глася се да правя американски палачинки от поне 2 месеца. Тази нощ дори ги сънувах (бременна работа  Laughing ) и вече е време да ги пробвам Simple Smile Ако резултатът е сполучлив, ще се похваля после  Peace
Виж целия пост
# 80
Преди малко направих pancakes по рецептата на авторката. Ето ги
Narina, благодаря ти, за страхотната рецепта. Peace За мен и моето семейство това е нещо ново, защото винаги съм правила традиционните палачинки. Вече често ще разнообразявам с тези, изключително вкусни и лесни за приготвяне.

Видях, че има и други варианти, както и с кисело мляко. Сигурно ще експериментирам, но оригинала си е оригинал. Wink
 
 
Виж целия пост
# 81
Страхотни изглеждат, момичета! Ще ги пробваме и ние.  Hug
Само искам да попитам изпичат ли се добре вътре като са по-дебели и не миришат ли на сода?
Виж целия пост
# 82
Страхотни изглеждат, момичета! Ще ги пробваме и ние.  Hug
Само искам да попитам изпичат ли се добре вътре като са по-дебели и не миришат ли на сода?
Изпичат се перфектно и не миришат на нищо. За малко да кажа, че в тях няма сода, но се сетих, че в бакпулвера всъщност има ooooh!.
Виж целия пост
# 83
Въпреки това, че са дебели се изпичат идеално за не повече от 1 мин. от всяка страна Peace Самата палачинка е пореста отвътре и затова май не остава глетава.
Виж целия пост
# 84
божествени са на снимката...ще се пробват, благодаря за рецептата! Hug
Виж целия пост
# 85
и аз мисля на закуска утре да ги изпробвам
Виж целия пост
# 86
Ох, страшно вкусно изглеждат! Още довечера ще се пробват!
Виж целия пост
# 87
От 15 години се чудя как се правят вкусотиите, с които Джулия Робъртс закуси в "Хубава жена" ooooh!
Моля авторката на темата да ми се обади да я почерпя Mr. Green
Това са най-лесните и бързи палачинки, които съм правила и невероятно вкусни. newsm64
Рецептата влиза в златният ми фонд smile3523 , а на авторката хиляди благодарности  bouquet  bouquet  newsm20
Виж целия пост
# 88
 newsm03 Ето ме тук съм newsm03 (макар да съм само разпространителка на рецептата Mr. Green)

А за палачинките - това наистина са най-бързите, които някога съм правила..И се опитвам да убедя майка ми и тя да си направи, че стават супер лесно и са ужасно вкусни...но тя не, та не Crossing Arms
Трябва следващия път като правя да я поканя да опита...да видим какво ще каже тогава Joy
Виж целия пост
# 89
и аз ги правих няколко пъти и благодаря за рецептата!  bouquet наистина са страхотни и много бързи за правене!
имам и снимка, само да я кача и ще я пусна Wink
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия