От кога яйЧен белтък

  • 17 589
  • 22
# 15
 Peace След навършвана на една година съм дала белтък.
Виж целия пост
# 16
След годинка. Нашият педиатър ни препоръча в началото да не се дава под форма на омлет, защото прераборката на яйцето е много кратка. Ако се дава варено яйце, е добре да се вари 20мин.
Виж целия пост
# 17
след годинката за белтъка,а филиики с яйце и сирене съм давала и на 10 месеца
Виж целия пост
# 18
В Белгия педиатрите казват след 8 месеца  Peace
И аз тогава го въведох
Виж целия пост
# 19
Протеините в белтъка са по-трудни за храносмилане, затова не е удачно да се дава преди годинка.
Виж целия пост
# 20
В застройка на супа дадох, когато Иво беше на 11 месеца. Когато стана на годинка и един месец,  му дадох парченце от сварено яйце, после по-голямо и така до цял. Сега хапва от време на време цели варени или печени или бъркани на тиган яйца, едно от любимите му неща за ядене.
Виж целия пост
# 21
Синът ми е на малко повече от година и три месеца и засега му давам само жълтъка от вареното яйце, и то доста рядко - може би веднъж седмично.
Цяло яйце слагам само в магданозените кюфтенца, които той много обича. Пека ги, така че минават през сравнително продължителна топлинна обработка.
Виж целия пост
# 22
Дадох на една година непосредствено преди ваксината за едра шарка н година и 1 месец. Лекарката ме предупреди, че за да му сложи ваксината трябва да е убедена, че няма алергия от яйцата. Дадох направо 1/4 яйце във пюрето. Лично аз не съм много убедена в незаменимите качества на белтъка на яйцето и изключвах възможността да го дам на застройка - кажи речи сурово. А и лекарката ме предупреди изрично, че белтък НЕ се въвежда под формата на застройка.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия