Пангасиус ?!?!

  • 135 884
  • 206
# 90
Аз понеже не знам английски си преведох страницата с чичко Гугъл, но нямаше нищо за Пангасиуса  newsm78 . Появят се едни ягоди на огромна снимка  Thinking
Виж целия пост
# 91
правила съм 2 пъти супа от нея и веднъж я пържих, хареса ни
нямаше вкус на шаран Shocked
Виж целия пост
# 92
Аз понеже не знам английски си преведох страницата с чичко Гугъл, но нямаше нищо за Пангасиуса  newsm78 . Появят се едни ягоди на огромна снимка  Thinking
        http://dailymotion.alice.it/video/xo87j_quest-ce-quun-panga     това е клипа който не си отворила. Той пък е на френски  ooooh!  Естествено  по темата не се намира нищо на български.

http://www.43zero58.com/?p=464
 Бърз превод/   през януари мин. година, в развъдниците  на пангасиус се появила болест от която измряла рибата. Можело да се видят могили от мъртва риба. Хората трупали тази мъртва риба покрай пътищата с надежда да се купи. Смъртността на рибата била от 30/40 % а някЪде до 100%. Производителите на яйца на пангасиус спряли производство от страх. Почнали да пробват с антобиотици за коъто дори не се знае како съдържат и накрая  овладяли разпространяването и. Колкото и въпроси да има покрай непознатата болест и антибиотиците, отговор няма.  Поради бързият си растеж < 5, 6  месеца и е готова за пазара> се смята, че в рибата не се прочиства от химизацията й  и съответно ние  поглущаме опасни за живота ни медикаменти.

сайта засяга проблеми свързани със здравното хранене
Виж целия пост
# 93
Здравейте момичета , въпреки всичко изписано дотук тази вечер сме на пангасиус.

Смятам да изпека 2 от филетата на сол , но са без кожа.

Има ли някой , който го е пекъл на сол ?

Дали няма да стане солено ?

Аз ще докладвам по-късно.
Виж целия пост
# 94
...
Има ли някой , който го е пекъл на сол ?

Дали няма да стане солено ?

Аз ще докладвам по-късно.
Точно пангасиус не съм пекла на сол, но нито една риба, която пък съм пекла не е ставала солена  Peace
Виж целия пост
# 95
Отказах се от солта , половината я направих във фолио със зеленчуци , а другата изпържих след киснене в кадифена марината (белтък + царевично нишесте)

И двете станаха вкусни , но определено морската риба е много по-вкусна от сладководната.
Виж целия пост
# 96
...
И двете станаха вкусни , но определено морската риба е много по-вкусна от сладководната.
Въпрос на вкус. Аз съм на друго мнение  Mr. Green
Виж целия пост
# 97
Точно сега сложих филета от раирана риба/даже не знам какво е това  newsm78/ с кисело мляко във фурната  Thinking
Виж целия пост
# 98
Точно сега сложих филета от раирана риба/даже не знам какво е това  newsm78/ с кисело мляко във фурната  Thinking
За пръв път чувам за такава риба  Shocked
Виж целия пост
# 99
Приготвям Пангасиус или печен, или пържен със зехтин на тиган.
Точно сега сложих филета от раирана риба/даже не знам какво е това  newsm78/ с кисело мляко във фурната  Thinking
Правиш риба с кисело мляко? На мен ми става лошо (повръщам) като ям риба с млечни продукти, няколко пъти се излъгах, но повече, не!
Виж целия пост
# 100
Въпрос на стомах  Mr. Green

Аз си смесвам без проблем и млечни и яйца с риба без значение прясна или от консерва.

Пълня варени яйца с риба тон и правя сос от кисело мляко и горчица или ям зелена салата с яйца и риба тон.

Не съм имала стомашни неразположения , както и приятелят ми.

А и рибата много често се сервира с млечни и сметанови сосове.
Виж целия пост
# 101
Хареса ми тая риба макар,че не я направих както трябва.....завих я всичката във фолиото  ooooh! и съответно соса и изтече в тавата  Blush
Следващият път по-добре  Peace

И аз не знам ква е тая раирана риба/така пише на етикета/...португалска е най-вероятно  newsm78
Виж целия пост
# 102
Здравейте значи рибата е Виетнамска. Казва ти виетнамсака бяла риба или нешто подобно.
Развъжда се по-поречието на реките така както ние в къщи си гледаме кокошките.Медийте миналата година прогърмяаха за нея защото виетнамците в развъдниците  ги хранят с умрели животни и всякакви хранителни остатаци.А тайната на бързия разтеж е "инжектиране на женската с дехидратирана урина от бременна жена"който се практикува сам в виетнамските домашни ферми.
Виж целия пост
# 103
това май не трябваше да го чета Sick
а дали е вярно newsm78
Виж целия пост
# 104
Здравейте значи рибата е Виетнамска. Казва ти виетнамсака бяла риба или нешто подобно.
Развъжда се по-поречието на реките така както ние в къщи си гледаме кокошките.Медийте миналата година прогърмяаха за нея защото виетнамците в развъдниците  ги хранят с умрели животни и всякакви хранителни остатаци.А тайната на бързия разтеж е "инжектиране на женската с дехидратирана урина от бременна жена"който се практикува сам в виетнамските домашни ферми.
ooooh! Sick Това вярно ли е?
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия