За бързи въпроси и отговори,за тези,които нещо ги вълнува,но не искат тема

  • 13 860
  • 310
# 270

П.П. Ооооо,Монахински  Hug Hug Hug Hug Hug
Готвиш вкусотии,а? Браво,на тебе! Поздравления!   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

 Hug Hug Hug

Мъка, мъка.... Tired

Благодаря ви момичета за съветите.   bouquet Ей сега ще изтичам до магазина да взема  дафинов лист, както и черен пипер на зърна. Simple Smile
Виж целия пост
# 271
А някой може ли да ми каже как се прави крем милена с киселото мляко /цедено имам вече и топинг шоколад и сметана/?Благодаря ви предварително!

Аз слагам две кофички цедено мляко и една от малките заквасени сметани, захар на вкус. Разделям на три равни части. В първата слагам ванилия, втората един жълтък, третата - чисто какао. И така нареждам от трите цвята в стъклени чаши за сладолед. Отгоре поръсвам с настъргани ядки или захарни пръчици.
Виж целия пост
# 272
А някой може ли да ми каже как се прави крем милена с киселото мляко /цедено имам вече и топинг шоколад и сметана/?Благодаря ви предварително!

Заповядай - рецептата

Не се сдържах, предпоследния постинг - начин на оформяне.
Виж целия пост
# 273
Да бях по прочела малко Confused...ама толкова съм притеснена, че...както и да е.

Да попитам отново - кога се слагат върху сладките разните му там декорации, като пръчици, захар, моделираща маса и т.н.?
Вече ми казаха, че след, но...как ще се залепят и няма да падат при взимане на бисквитка?

Благодаря!
Виж целия пост
# 274
Да бях по прочела малко Confused...ама толкова съм притеснена, че...както и да е.

Да попитам отново - кога се слагат върху сладките разните му там декорации, като пръчици, захар, моделираща маса и т.н.?
Вече ми казаха, че след, но...как ще се залепят и няма да падат при взимане на бисквитка?

Благодаря!

Захарта може да се поръси преди печене,но моделираща маса,белтъчна глазура и подобни,само след като се изпекат и охладят.
Виж целия пост
# 275
Благодаря за рецептите Hug
Виж целия пост
# 276
Може ли съвет как да направя кюфтета с кашкавал,моркови и кисели краставички вътре? newsm78
Виж целия пост
# 277
TheNMaster, благодаря ти, звучи ми много добре ще го пробвам!
Виж целия пост
# 278
Момичета, имаше преди време тема май за свински дроб, в която много хора казаха, че се овалва във сода ли беше, или содата в брашно и с тях се овалава... WhistlingНе мога да се сетя. Дори мисля, че си копирах идеите, ама не ги намирам. Та как се прави пържен дроб, но крехък да остане, а не подметка?
Виж целия пост
# 279
Момичета, имаше преди време тема май за свински дроб, в която много хора казаха, че се овалва във сода ли беше, или содата в брашно и с тях се овалава... WhistlingНе мога да се сетя. Дори мисля, че си копирах идеите, ама не ги намирам. Та как се прави пържен дроб, но крехък да остане, а не подметка?

Първо го накисни в прясно мляко. След това аз го пека с много лук и подправки в йената. Никога не става на подметка.
Виж целия пост
# 280
Може ли съвет как да направя кюфтета с кашкавал,моркови и кисели краставички вътре? newsm78
Взимаш от каймата в ръка(мокра),разплескваш,слагаш плънка,събираш краищата(да стане като вързопче),приплескаваш,овалваш в брашно и пържиш (или печеш)
Виж целия пост
# 281
nqmaНяма ли да ми се разтече кашкавала така?
Виж целия пост
# 282
nqmaНяма ли да ми се разтече кашкавала така?


Не......имаше едни кашкавалени палачинки....Един път ги правих - много са хубави. Тайната бе нещо в бързо пържене или нещо такова.....
Виж целия пост
# 283
А как да изпържа кюфтета бързо?Те ще са алангле  Mr. Green
Виж целия пост
# 284
Виждали ли сте да продават някъде из София метални формички за правене на сладки "Фунийки с крем"? newsm78 Ще питам в На пазар, но реших да пробвам първо тук.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия