Приготвяне на храна в чугунени съдове?

  • 17 105
  • 21
# 15
м-да в тез 4угунените тенжери стажат по -вкусни ястията особедно сармите или цяло паржено пиле-направо вкусотйка Peace
Виж целия пост
# 16
Момичета, може би някой от вас ще ме насочи откъде мога да купя чугунени съдове в България? До сега търсих ги и не мога да намеря  Crossing Arms особенно ме интересуват тези от LODGE. Ще съм благодарна за всяка информация!  Heart Eyes
Виж целия пост
# 17
Аз направих ето това:
http://tandoorisjourney.blogspot.com/2009/01/im-in-love-roasted- … n-with-thyme.html

Ако на някой му е интересно мога да преведа рецептата си. Измислих си го, защото това имах в наличност, пиле с мащерка е.
Виж целия пост
# 18
единственият недостатък е теглото на съдовете Confused
...
 нооо много тежки  Crossing Arms

 yes

Много! Аз също ползвам тиган, едва го вдигам, и то само, когато е празен  Laughing

А какво правите, за да не залепва храната по него? Само с много ползване ли се оправя проблемът?  Confused

Виж целия пост
# 19
Никога не ми е залепвало нищо, от 5 години го ползвам (смело мога да кажа) нон стоп.
Виж целия пост
# 20
Nadina, да не би твоят да е емайлиран, както asyalein описва? Моят не само, че не е емайлиран, ами е и оребрен, голяма мъка е почистването му  Sad И мазнината не помага, не знам кога ще се образува тази патина  newsm78
Виж целия пост
# 21
Ами незнам, аз не съм много разбирачка, абсолютно черен е отвътре и прилича на тези от предните снимки, но не е оребрен. Тежи ужасно, както всички отбелязаха вече и нищо не ми е залепвало. От тука е купуван имам предвид Бг от Техномаркет даже е там има щанд за тефлонови и чугунени изделия. Всъщност предполагам, че е от там, защото ми е подарък за сватбата и просто си мисля, че е от там. Иначе сега му видях марката AMT Germany.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия