Овесен сладкиш с ябълки и канела

  • 30 158
  • 67
# 60
Повдигам темата и споделям, че тестото е подходящо за печене и в малки силиконови форми.

Виж целия пост
# 61
И аз с поредния ябълков сладкиш  и който ще правя и занапред:
само че не го обърнах,защото малко се разчупи.
Виж целия пост
# 62
Благодаря за страхотната рецепта!Бързо, лесно и много вкусно!!!!!!
Виж целия пост
# 63
Това е един от любимите сладкиши в къщи. Вчера нямах ябълки и го направих с круши, стана мноого вкусен, вече няма и трошичка от него.
Виж целия пост
# 64
Да попитам само 250 г масло са 2 пакетчета.Не е ли много това?Ако сложа само едно няма ли да се получи добре?

Виж целия пост
# 65
До сега винаги съм спазвала рецептата и съм го правила с маргарин - 250 гр. и се е получавало.
Виж целия пост
# 66
Случайно попаднах на тази чудесна рецепта и веднага я изпробвах. Благодаря на авторката за идеята   bouquet
Само, че съвсем леко я модифицирах. Използвах масло, кафява захар, сложих повечко овесени ядки, предварително накиснати в прясно мляко. Добавих и цяла чаша стафиди, също накиснати във вода, за да омекнат. Пекох малко по-дълго, защото тавичката ми е тясна и сладкишът стана по-дебел. Всички вкъщи много го харесаха  Grinning
Виж целия пост
# 67
Хареса ми рецептата и ще се пробва непременно. После ще споделя резултата.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия