Какво готвите на вентилатор?

  • 33 791
  • 51
# 15
Еми то4но такъв разпуква6т се искам Sad 

Опитай този - става лесно и си го направи във форма или тясна тава, разпуква се супер и е вкусен, особено със сладко от смокини или ягоди   chef
Някои момичета го хвалеха и с шоколад, не съм пробвала.

Виж целия пост
# 16
Всичко пека на вентилатор.
Виж целия пост
# 17
Мусака, почти всики меса. Много хрупкава коричка прави Hug
Виж целия пост
# 18
аз също всичко пека с вентилатор, за да съм сигурна че е опечено добре Peace
Виж целия пост
# 19
Благодаря, ясно, значи да пробвам с всичко, докато видя кое става по-хубаво така Simple Smile Между другото, печейки солен кекс на вентилатор, направи ми впечатление, че му е нужно повече време за изпичане и става по-мокър вътре... не знам дали от вентилатора, но все пак имаше разлика.

А да използвам, за да не пускам нова тема - как ползвате грила за меса, освен стандартно за сандвичи, интересува ме основно за пържоли, кюфтета, меса на грил?
Виж целия пост
# 20
Аз също пека всичко на вентилатор.Имай предвид,че при такова печене температурата е по висока. В друга тема преди дни говорихме,че ако в рецептата ти пише да се пече на 200 гр. ти трябва да работиш на 180. ,ще рече ,че има разлика от 20 ггр. в полза на печене с вентил. Тази информ. е за да не ти прегарят нещата. успех  bouquet
Виж целия пост
# 21
И аз от ското имам нова фурна с вентилатор и още не знам кога се ползва  Blush .
Когато се пече питка и се използва вентилатора, на колко градуса се пече?
Виж целия пост
# 22
Всичко  Peace
Виж целия пост
# 23
mejdu drugoto tochno edna pitka mi stana gletava na ventilator (sorry za latinecata no pisha prez telefona)
Виж целия пост
# 24
Не ви ли се препичат прекалено нещата? И аз имам фурна с вентилатор отскоро и ми се струва, че нещата се препичат, зачервяват отгоре, а отвътре остават сурови   newsm78
Виж целия пост
# 25
mejdu drugoto tochno edna pitka mi stana gletava na ventilator (sorry za latinecata no pisha prez telefona)
И моята  Crossing Arms
Виж целия пост
# 26
Не ви ли се препичат прекалено нещата? И аз имам фурна с вентилатор отскоро и ми се струва, че нещата се препичат, зачервяват отгоре, а отвътре остават сурови   newsm78

Ami da, imenno, i moite nabljudenia sa takiva, zatova reshih da pitam tuk.
Виж целия пост
# 27
До тук чушки съм пекла на вентилатор в промишлени количества - стават без забележка. Когато идсам да запека нещо, да стане с коричка отгоре също го пускам. Но със кексове не съм експериментирала. Еклери съм пекла на вентилатора, но сякаш като го пусна от единия край неката ми се зачервяват повече отколкото от другия.
Виж целия пост
# 28
Мусака и ястия с месо.
Виж целия пост
# 29
всичко пека на вентилатор с новта ми печка- просто става много по-бързо. Със старата не ставаше, з-то нямаше градуси, а някакви степени, напълно неясни за мен.

Другото предимство е, че мога да сложа 2 тави едновременно Grinning.
Не ви ли се препичат прекалено нещата? И аз имам фурна с вентилатор отскоро и ми се струва, че нещата се препичат, зачервяват отгоре, а отвътре остават сурови   newsm78

Мисля, че причината може да е много висока Т, аз пека на 160-180 и нямам проблем.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия