след кашкавала и сиренето идва ред на маргарина

  • 6 773
  • 124
# 30
Днес проверявах точно Милките - Алпин беше с краве масло и какаово масло, а Милка Крийм беше с растителни мазнини.
Виж целия пост
# 31
Днес проверявах точно Милките - Алпин беше с краве масло и какаово масло, а Милка Крийм беше с растителни мазнини.

а в "детския" Милкинис има и от трите вида мазнинки...
Виж целия пост
# 32
Аз от сто години не съм купувала такива неща, но доколкото си спомням, Lindt имаха прилично съдържание.

Не, нямат. Поне, според опаковката, която купих наскоро, имат 2 г транс мазнини на 3 бонбона (в щатите имат изисквания за хранителни стойности указани на всяка опаковка).

Виж целия пост
# 33
Милк Шните на Киндер / "детско"/ ....Прясно пастьоризирано мляко (40%), растителна мазнина и мазнина /забележете/, захар, пшеничено брашно, обезмаслено мляко на прах, мед (5%), концентрирано масло, яйчен прах, фибри, нискомаслено какао, набухватели (динатриев дифосфат, хидрогениран натриев карбонат, амониев карбонат), емулгатори (моно- и диглицериди на наситени мастни киселини), аромати и.....разбира се сол.

Хора, аз ли откачам или какво? Нали това е за деца, уж.
В отделна табличка са написали витамините и полезните неща, които съдържа тва чудо.  Laughing
Давах го понякога на дъщеря ми, май спирам....

Започнете да пускате теми и с полезни и качествени неща, иначе, аз, дето съм малко перде на тая тема ще се наема да изобретя приложение на фотосинтезата при хората.
Аман.
Виж целия пост
# 34
Хора, аз ли откачам или какво? Нали това е за деца, уж.

За деца разбира се - нали и те трябва да станат пациенти, добре е от малки да ги подготвяме с полезна, млечна и витаминозна храна, за могат след години да си купуват нови и много пречистени лекарства.
Маргаринът не е след сиренето и кашкавалите, от години се дудне за вредата от него, а сега се пищи точно заради хидрогенизираните мазнини в млечните продукти, от които се прави маргарин всъщност.
Виж целия пост
# 35
След кашкавала и сиренето...., а преди това бяха алкохола и безалкохолните.
Виж целия пост
# 36
Маргаринът отдавна съм го отписала от менюто си.
И аз  Peace
Виж целия пост
# 37
Хора, кажете ми, че просто се шегувате  ooooh!
Виж целия пост
# 38
За какво да се шегуваме? Май никога не съм купувала маргарин, като се замисля.
Виж целия пост
# 39
И аз от няколко години не купувам маргарин.
И най-лошото масло е по-добро от най-хубавия маргарин, така мисля аз.
Виж целия пост
# 40
И аз от няколко години не купувам маргарин.
И най-лошото масло е по-добро от най-хубавия маргарин, така мисля аз.

А да бе, де да беше така ooooh! Преди няколко месеца ми трябваше масло за един сладкиш, та взех. От години не беше ми се случвало, срам не срам у нас си караме на маргарин. Ми то вътре беше едно меко и кремообразно, минало покрай маслото, ама не закачило. Представям си какви чудеса съдържа.
Виж целия пост
# 41
Което и българско масло да съм купила е меко и почти бяло. Не мога да повярвам, че това е масло, понеже си спомням навремето какво беше истинското. Сега взимаме немско, но знам ли какво има вътре....?  Whistling
Виж целия пост
# 42
Избор винаги има. Mr. Green
Или ядеш от единия боклук или от другия.
Виж целия пост
# 43
Сега взимаме немско, но знам ли какво има вътре....?  Whistling

И на него нямам много вяра... Всеизвестно е, че сме боклучийската кофа на Европа, съмнява ме, че ни дават нещо качествено. Поне на цвят бива ли го? Ще взема да пробвам, може да успея да си припомня вкуса от едно време.
Виж целия пост
# 44
И на цвят, и на вкус немското (Deutsche Markenbutter) си е съвсем добро. Средно изяждам по кило масло на месец, и нищо ми няма  Laughing
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия