За плод манго

  • 13 015
  • 23
# 15
Точно тези конци имах предвид .Обикновено вземам по-меко, но винаги има конци.Явно е презряло Wink.
Виж целия пост
# 16
според мен конците не зависят от степентта на зрялост newsm78

тук на някои сортове пише специално - без конци...
явно е от сорта.
както има зелен фасул с конци, така има и без...

поне това е моята логика де... Rolling Eyes
Виж целия пост
# 17
И аз винаги съм откривала конци, но само около костилката, не навсякъде. Peace
Виж целия пост
# 18
Много ви благодаря,момичета!Наистина е трудно да се уцели добре узрял плод.Аз взех и приготвих това,което си бях набелязала.И любопитство ме гонеше какъв вкус има необработеният,суров плод.Задоволих любопитството Winkно определено не е моят плод.
Виж целия пост
# 19
Ние го хапваме на салата Heart Eyes
Обелвам го и го нарязвам на много тънки резенчета, накъсвам зелена салата, добавям пармезан на прах, малко от семената на шишарка(не знам как е на български Embarassed - в Италия много се употребяват) и приготвям винегрет от балсамов оцет, зехтин, сол, малко виолетова горчица(от грозде). Добавям го към салатата и става чудна. Може да се добави и много тънко нарязано филе или друг колбас. Може и сиренето да се замени с друго подходящо. Simple Smile
Ъъъ не съм попадала на манго с конци newsm78
Виж целия пост
# 20
Страхотна рецептичка за салатка с манго... Само да видим тез семена от шишарка как ще ги оправим...
Виж целия пост
# 21
Семената се казват кедрови ядки на български.  Hug
Виж целия пост
# 22
Да, и ги има навсякъде. И на мен ми хареса тази рецепта за салата.   bouquet
Виж целия пост
# 23
Семената се казват кедрови ядки на български.  Hug

А, благодаря пепетия, как не се досетих newsm78 newsm78
Така вече става лесно!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия