Начин как да сварим месото по бързо-телешко,свинско

  • 10 719
  • 21
# 15
Тенджерата под налягане ми е незаменим помощник.  Laughing
Виж целия пост
# 16
Да тенджерата под налягане е супер. Също може и да се сложи оцет или алкохол/ракия,водка/, но не повече от 2-3 с.л. ,защото ще мирише яденето.
Виж целия пост
# 17
И аз ползвам тенджерата под налягане за повечето неща, освен леща, защото се запушва вентила. Много ни е вкусно даже в нея.
Виж целия пост
# 18
Използвам тенджери Цептер.И аз като Блонди не давам зор на месото да се свари.Иначе за бързо сваряване на боб,слагам лъжица ракия.
Виж целия пост
# 19
С тенджера под налягане, върши ми чудесна работа винаги Peace
Виж целия пост
# 20
И аз варя в тенджера под налягане,но това ми го казаха преди време и реших да пробвам.За това и реших да ви споделя  Hug
За тези дето нямат такива тенджери или не са им превърженици е супер  Wink
Виж целия пост
# 21
И аз го варя в тенджера под налягане, но 40-50 мин. и ми се виждат много (за телешкото говоря)! Следващия път ще го намажа с киви и даже ще му сложа ракия после - дано стане по бързо!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия