Медовик за 1 час! По-различен и фантастичен!

  • 151 501
  • 761
# 690
   В карамелената смес първо прибавям кравето масло . Така то хем се стопява ,хем охлажда сместа .После захарта и останалото .  Peace
   Разбърквам с вилица или тел .
Виж целия пост
# 691
   В карамелената смес първо прибавям кравето масло . Така то хем се стопява ,хем охлажда сместа .После захарта и останалото .  Peace
   Разбърквам с вилица или тел .

И аз така. Тази торта я правя почти всяка седмица Embarassed
Виж целия пост
# 692
Така става още по- лесна за приготвяне Hug Пък и вече е любим сладкиш в къщи.
  bouquet за чудесната рецепта
Виж целия пост
# 693
Чудна торта! Благодаря за рецептата! По празници винаги правя такава торта. Последния път блатовете ги правих с пълнозърнесто брашно. Получи се. Бухна си както трябва и вкусът не се промени.Ето и снимка:

Виж целия пост
# 694
Приветик! Hug Мнооого отдавна й се каня на тази торта, правила съм някога другата с многото блатове. Но това е разкош - за по- малко час даже е готова. Сега остава сложната задача да я опазя до утре. Аз обаче вместо сливи сложих сушени боровинки.  Парчето - утре. А сега:




Благодарности на Селма! Heart EyesВсъщност няма нейна рецепта, която да не ми се е получила
Виж целия пост
# 695
  Много се радвам , момичета !   Hug Благодаря на всички за милите думи !  Heart Eyes

  Днес и аз й се каня на тази торта .  smile3508
Виж целия пост
# 696
Здравейте   bouquet

Трябват да направя две торти - едната за петък вечер, другата за събота вечер. Спряла съм се на тази рецепта, надявам се да се получи добре.

Въпроса ми е - ако направя тортите в четвъртък вечерта, тази за петък ще е чудесна, но тази за събота няма ли да остарее прекалено? Сметаната променя ли цвета си при стоене по дълго време в хладилник непокрита? Ами ако изцяло я покрия с орехи?

Моля за вашите съвети  Hug
Виж целия пост
# 697
Снощи направих тортата.
Денят на моите колежки започна с "мммммммммм, много вкусно!" Мъркаха като котета над порциите си. Групови благодарности на авторката!
Виж целия пост
# 698
Jessika123, бих приготвила малко крем , с който бих "освежила" тортата в деня на сервирането . При по-дълъг престой горния слой на крема може да изглежда поизсъхнал , затова бих прибегнала до освежаването . Иначе вкуса ще е все така добър .  Peace

Ana.Ivanova, радвам се !  Hug Благодаря за милите думи!  Heart Eyes
Виж целия пост
# 699
Селма, благодаря за отговора   bouquet

Мисля си за вариант, ако я направя събота сутринта дали ще е готова за консумация за късно вечерта?
Виж целия пост
# 700
Jessika123, спокойно си направи тортите днес, тази торта, колкото повече стои, толкова по-хубава става. С времето вкусът й се обогатява и става по-изразителен, а сметаната става направо като маслен крем. На мен почти винаги цвета на сметаната се променя на карамелен, но то май зависи от това, колко тъмен е бил цвета на меда със содата, а аз го предпочитам по-медено-кафяв.
Виж целия пост
# 701
Селма, реших и аз да направя тортата и купих от руския магазин готови блатове за медовик, как мислиш дали ще стане по тази рецепта?
Виж целия пост
# 702
Селма, реших и аз да направя тортата и купих от руския магазин готови блатове за медовик, как мислиш дали ще стане по тази рецепта?
    Извинявай ! Чак сега виждам поста ти .....
    Разбира се  , ще стане .  Hug  Кремчето е близо универсално . Wink
Виж целия пост
# 703
Благодаря за отговора, но и да споделя вече я направих с готови блатове със сгушенка и сметана със сини сливи стана страхотна и много лесно се приготвя.
Виж целия пост
# 704
Благодаря за отговора, но и да споделя вече я направих с готови блатове със сгушенка и сметана със сини сливи стана страхотна и много лесно се приготвя.
   Супер !  Радвам се !  Hug
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия