Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 30-та тема

  • 58 462
  • 352
# 270
Smiley,страхотни снимки,какво апетитно филенце мммм,тортата изглежда невероятно.Поздравления
Виж целия пост
# 271
Гелева, благодаря!  Hug Всъщност, досега винаги съм ги правила с цяло яйце вътре. Може би ако ги направя с нарязани и сложени вътре яйца, краставички, моркови и други, може би няма да се пукат.  newsm78 А и да - лукът! Следващият път ще пробвам без него. Просто с лук ни е по-вкусно, или пък да е по-ситен, че сега го нарязах по-едро.
Виж целия пост
# 272
Благодаря, момичета  smile3525

Комбинацията от аромати на вишни, череши и Арманяк /с който сиропирах блатовете/, наистина е страхотна !

Черешите бяха замразени във фризера за плодови млека, но през зимата не сме правили много.
Сега се видя, че няма да останат - ще отидат за пълнеж между блатовете на следващите торти. Правила съм вариант с пълнеж от парченца банан и стафиди, но тогава тортата става прекалено сладка.
Виж целия пост
# 273
За обяд хинкали

Това е грузинско блюдо, подобно на руските пелмени, но по-големи и с друга форма.
Виж целия пост
# 274
Честит празник на всички!Бъдете здрави,щастливи и все така вдъхновени! 

natia,много интересно! Може ли рецепта?

dixi ,тези ежковци са ...ммм...а мишлето е невероятно!

Smiley* , дай няколко луканки,де... Simple Smile     тортата изглежда невероятно апетитна и красива!

detelina_mateva ,баничките с какъв пълнеж са?

labrex ,питката ти е разкошотия, а за тортата...записах си рецептата!  Peace   

Аз не съм правила нещо особено,даже не и много...
свинско по китайски с печени батати и китайски спагети

   

спаначена супа
 

ароматни хлебчета

   

Менюто за днес още се приготвя.   
Виж целия пост
# 275
Честит празник, момичета!  bouquet

От мен днес само десерт  -


Осмомартенско тирамису  Grinning

 
Виж целия пост
# 276
Честит празник на вси4ки дами!  bouquet  bouquet
Виж целия пост
# 277
Цецето, тирамисуто ти изглежда страхотно! smile3501 Впечатлена съм!  bouquet
Виж целия пост
# 278
Мили момичета вълшебни жени кулинарки влизам само да ви поздравя с празника

                                           

Много ме е срам Embarassed Embarassed Embarassed нищо не съм готвила - нещо не съм много добре.
Но на тикива снимки се нагледах  ooooh! - кое от кое по вкусно и красиво поднесено . Лабрекс само да ми мине и тази най вкусна торта на света няма как да не се уважи в къщи  Peace
Виж целия пост
# 279
моми4ета искам и аз да се включа смоето празни4но меню :  1datingпарво-богата зелена саладка   второ-пьржола с гьби и сметанов сос   а за десерт пала4инки сас сладко от боровинки и сметана.снимките ще ги побликувам утре защото второто нее готово. cook
Виж целия пост
# 280
....labrex ,питката ти е разкошотия, а за тортата...записах си рецептата!  Peace   


Питката ми е малко експромт, но стана. А тортата така ми е харесала, че не е за вярване. По принцип не харесвам сладкарската сметана и почти не правя торти с нея. Но цялата комбинация от блатовете с целувчения слой, сметаната, ядките и ябълките е направо разкошна. Heart Eyes

Лабрекс[/b] само да ми мине и тази най вкусна торта на света няма как да не се уважи в къщи  Peace

Бъни, бързо оздравявай, каквото и да ти е, да ти минава като на кученце! Grinning Нали сме с лабче вкъщи, така си пожелаваме да ни минава.

А тортичката я пробвай, мисля, че няма да съжаляваш. Peace
Виж целия пост
# 281
А аз имам усещането, че Лабрекс снима с нов апарат Wink Може пък и така да ми се струва Peace Във всеки случай, още по-апетитни ми изглеждат манджиджките, пък и торте Hug

Видях страхотен качамак, не помня вече на кой, но ми се дояде Wink

Смайли, моя дядо е родом от края на свекър ти, но още 15 годишен го е напуснал....., но все още всяко лято ходим в Хъневци, където имаме къща, но никога не съм си мислила, че може да се приготви такова нещо домашно. Просто не съм се сещала. Не че някой живее там в момента, но ако не е тайна, и ако знаеш, моля те да напишеш как го прави той и филето и суджуците . Като подправки, вид месо което слага, колко време виси.....Аз си спомням като дете, братовчед ми как се умилкваше на дядовците и бабите, дето имаха филе елена....и бут...... и си спомням каква магия беше и ритуал, да влезеш в тая стаичка където висят, увити в тензух, развива се с ефирни движения, стаичката е леко тъмна, прохладна и тогава се разкрива картината на този осоленичък бут и сланинка и го рязват с едно маниерно движение, дялкащо настрани...... малейййййй....... Еххххх детство, може би и това да е причината....Стоянчо (певеце от Киора) и до ден днешен си умира за тоя еленски бут Joy Joy Joy
Виж целия пост
# 282
Честит празник момичета   bouquet
Еноморада честит рожден ден   bouquet
днешната закуска
шоколадово тирамису ,пробвах си новите придобивки, стана много вкусно Кеми благодаря за рецептата http://vkusnoikrasivo.com/forums/viewtopic.php?p=3333#p3333

Виж целия пост
# 283
Krische, заповядай рецептата

Като имам повече време, ще изгледам клипчетата, които направихме, че то си е цяла наука и ще добавя още подробности.




Виж целия пост
# 284
Краси.мира ето ти рецептата със снимки.
Цецето, дай рецепта за тирамируто /да не наръпам екрана/ .   bite
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия