Пилешки хапки със сусам

  • 8 698
  • 7
Момичета, скоро в заведение ядох панирани пилешки филенца със сусам.
Сусамът беше залепнал здраво за пането, но не беше зачервен, а съвсем
светъл. Предполагам, че месото е панирано заедно с него. И все пак -
кога според вас е прибавен сусама? Беше вкусно и се усещаше аромата
му.  chef
Виж целия пост
# 1
аз панирам с яйце и суров сусам и стават светли, без брашно.
Виж целия пост
# 2
Как? Смесваш сусама и яйцата и панираш? newsm78  bouquet
Виж целия пост
# 3
Как? Смесваш сусама и яйцата и панираш? newsm78  bouquet
Точно така . Сусама го изсипвам в разбитите яйца .
Винаги ми стават светлички . А количеството сусам е въпрос на вкус .
Виж целия пост
# 4
Ето още една

ПИЛЕШКО ФИЛЕ СЪС СУСАМ

пилешко филе
2 яйца
галета
сусам

Галетата и сусама се смесват. Филетата се потапят в разбитите яйца, овалват се в галетата, пак в яйцата и се пържат.
Тази рецепта е от Иво Инджев, като гост в "Бон Апети".
Виж целия пост
# 5
А аз първо намокрям нарязаното филе с вода,овалвам го в брашно,яйце и после в смес от сусам и галета!А ако ти си правиш галетата може да й добавиш и малко горчица...Обичам ги тези хапки! Blush
Виж целия пост
# 6
топя месото в яйце и после сусам - ако са смесени се полепя по-малко сусам.
Виж целия пост
# 7


Благодаря, момичета, почерпете се.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия