сухари

  • 3 813
  • 56
# 45
  Peace
Виж целия пост
# 46
Веднъж от гръцките. Вторият път царевични - пише ЦАРЕВИЧЕН ХЛЯБ. Отгоре РОЕХ. Български са. Аз и давам повече хляб.
Виж целия пост
# 47
Ние все още сме на зеленчуково , плодово пюре и кисел
Виж целия пост
# 48
А от кога се давът сухари?

Дават се, след като се въведе глутена.
Виж целия пост
# 49
и пападопулос, и елит, и турските  Джиджи бебе ... само дето във всички има растителна мазнина / в голдиса, ако не греша, директно си пишеше палмово масло  Whistling/
да поради тази причина онзи ден се чудих какви да взема и :ХИП БИО,ама да се надяваме че наистина са био,щом пише...
Виж целия пост
# 50
Не е чак толкова голям изборът на сухари на БГ пазара. Каквито и  да вземеш разликата е незначителна. Едва ли с нещо се различават освен по производителя.
Виж целия пост
# 51
   nadq_, чак такова голямо разнообразие не съм видяла. От три години насам гледам все едни и същи по магазините - Голдис (има ги черни и от бяло брашно), Елит, Чичи бебе и  Хип.  Освен да се ръководиш от това, което по-напред е казано за мазнината, сега нашумяха тези неща.
мисля,че и тези който се изброиха до сега пак не са малко!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Да, не са малко, четири вида.
не се заяждай,не съм тук за това
Виж целия пост
# 52
Peace
Виж целия пост
# 53
С Голдис правя и аз попарата.
Виж целия пост
# 54
Ползвам само Goldies вече 6 месеца.
Доволна съм и нямам причина да ги сменям. Peace
Виж целия пост
# 55
Papadopoulos Goldies  Peace
Виж целия пост
# 56
Първо давах Papadopoulos Goldies, но не ги харесваше много. Сега давам от тези бебешките на Чичи бебе и човека е страшно доволен  Laughing И за супичка, и за попара много го харесва  Peace
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия