Сладкиш с ябълки и грис - подходящ по време на пости !!!

  • 75 044
  • 185
# 15
Привлекателно изглежда  Peace  Някой знае ли как е "грис" на английски, че аз даже нe знам какво точно да търся...?  Blush
Виж целия пост
# 16
Мисля,че е това
SEMOLINA - http://en.wikipedia.org/wiki/Semolina
Изглежда поне при нас ето така в подобни пакени и се продава при брашната - http://catalog.etel.bg/product.php?company=26388&id=41627
Виж целия пост
# 17
Благодаря, Бъни!  Simple Smile
Виж целия пост
# 18
да попитам гриса така от пакета ли се слага направо или нещо да го накисна или сваря.Какви глупави въпроси задавам Embarassed
Виж целия пост
# 19
да попитам гриса така от пакета ли се слага направо или нещо да го накисна или сваря.Какви глупави въпроси задавам Embarassed

mdr, нищо не се прави, направо от пакета и смесваш с брашното и останалите сухи съставки.
Виж целия пост
# 20
viv-miv диаметърът на моята форма с подвижно дъно  е 28 см. в диаметър на дъното.
mdr Лабрекс вече ти е отговорила. Лабрекс  bouquet
Виж целия пост
# 21
Бъни, не съм го правила с круши, но ако решиш да  пробваш вземи такива които са по твърди и не толкова добре узрели, за да могат да се настържат. После да споделиш как е на вкус. И друго се чудя - крушите вървят лис канела?
Виж целия пост
# 22
Бъни, преди малко си хапнах от сладкиша - невероятен е  Heart Eyes, ще си го правя редовно, благодаря ти за рецептата  Hug
sisku, и на теб ти благодаря  Hug Моят сладкиш излезе нещо средно между двете рецепти, сложих и орехчета в пълнежа и стана ммммм....
Виж целия пост
# 23
viv-miv много се радвам Hug.Мерси, че сподели  bouquet.
Орехите къде ги сложи - на едно място по средата или как newsm78.
sisku на крушите и аз си мислех,че канела много не върви.
Освен ванилия и някакъв ароматен алкохолец Mr. Green.
Ще видим.Ще експериментирам.
Виж целия пост
# 24
Бъни, орехите ги обърках с ябълковата смес  Wink
Виж целия пост
# 25
Това е любимият ми сладкиш. При мен съотношението брашно-грис-захар е 1:1:1 и не слагам лимони. Правила съм го със всякакви видове ябълки ..............
И аз така го приготвям и също не слагам бакпулвер. Тъй като свекървата изкарва почти целите пости, а на мен ми е супер гадно като приготвя нещо за нас, а тя да не може да го опита и доста често й приготвям този, тъй като е постен.
Виж целия пост
# 26
Супер стана Peace
Виж целия пост
# 27
и моя стана
за другия път си мисля да разбъркам двете смеси, да не са на пластове, да видим дали ще е по-добре
  chef
Виж целия пост
# 28
Честно казано и аз си го помислих,но го направих по рецептата.Мисля,че и смесено трябва да стане Simple Smile
Виж целия пост
# 29
Бъни, много идеино. Аз съм правила само пай, но тази рецепта изглежда още по- лесна и вкусна. Още утре мисля да го направя и ще се похваля. Обожавам ябълки и канела.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия