# 45
Цитат на: Liorena
3. също. лятна количка никога не съм купувала, затова си взех комбинирана, която си е и лятна същевременно.

4.........

......

9. ами това е то. и идея си нямате какво е да живееш в Центъра с малко дете на 1г и 10 мес. паркът не е до нас. Колите са плътно по тротоарите, мръсотията на въздуха е  ужасяваща.
В Центъра са струпани най-много коли, като сложиш и всички бусуве, зареждащи магазините, и народът, концентриран в Центъра, и изобщо е ужас. Ади се спъва на всяка втора стъпка, заради ужасяващите плочки по тротоарите, които се клатят под краката ти, недай си боже да е валяло.
Ходим по улицата едвам едвам заради не спрелите, а минавищи коли, и изобщо, изобщо......

затова казах, че ЗА МЕН това е излишна инвестиция.

а в Центъра на София искам да ви кажа, че става все по-зле и по-зле във всяко едно отношение просто.

Аз защо искам да избягам някъде на широко.


Ами и ние сме с комбинирана количка, карахме с нея цялото минало лято, но сега вече, при ходещ див Емо, хм... нещо не се получава. Не че не седи в нея, но му се струва като екзотика някаква вече, не сме я ползвали от месеци...

Имам представа какво е да си с малко дете в центъра, не от съвсем личен опит, но почти. И това е една от причините да не живея там Bulb .

А за широкото - то и в Бг има широко бе Лио, само парички да има човек! Grinning Аз какво "широко" съм си харесала... някой ден като почнем да взимаме толкова, според колкото работим, може и да го придобия... Wink
Виж целия пост