Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Да се похваля .....

  • 1 281
  • 7
Искам да споделя с Вас, че от 5 дни вече сме без памперс. Додо беше пуснала скоро такава тема, но там се задълбаха нещата и аз реших да отворя нова.
Ясен е на 1,8г. и тъй като миналата седмица беше болен и аз си взех болничен от четвъртък реших, че това е момента да направим крачката. За моя радост се оказа лесно. Просто излязохме на разходка и чак след като се прибрахме той пожела да седне на гърнето.
От тогава има случаи на напишкване разбира се, но интересно е, че се случва само в къщи. Според мен е чудесно, че успяхме защото в тези жеги от памперса той се потеше и обриваше.
Днес дори се е изпишкал прав на гърнето и беше много щастлив. Като се прибрах на обяд само ми показваше с пръсче как пишка и казваше "Пи".
Е излях си радоста.
Благодаря, че ме изслушахте и успех на всички мами с това начинание.
Виж целия пост
# 1
Браво на вас.
Честито. Имаш си голямо момче вече.
Дано така продължава
Виж целия пост
# 2
Браво на момчето!!!
Виж целия пост
# 3
БРАВО !!!!!!!!!:)
Виж целия пост
# 4
И ние от няколко дена сме без памперс.Особено вчера вечрета ми идваше да разкажа на всички как успях да изпишкам Вики навънка, защото до сега все гледах да съм наблизо до дома и коагто настъпи часът за пишкане все бързах да се върнем и да я сложа на гърне.Иначе Вики, която също е на 1г и 8 м взе че снощи ми каза, че има пиш.Слагам й го само вечер.Бойкот на памперсите Laughing
Виж целия пост
# 5
Ясен все още казва само "Ако" независимо дали става въпрос за пиш или ако. Гърнето сам си го взима още от както е проходил. Аз го сложих на гърне на 7мес и 10 дни. Това го изчислих след като четох темата на Додо. Реших да проверя дали съм от мамите, които са тормозили децата си въпреки, че мисля, че и за двамат ни това беше удоволствие и един вид забавление.
И аз не съм го изпишквала Ясен на вън все още, но ще стигнем и до там.  
Да - бойкот на памперсите!
Виж целия пост
# 6
И ние сме без памперси , но  не искаме да казваме пиш:( Всъщност им слагам памперси за през нощта. Сега пием много течности и доста пишкаме Sad
Виж целия пост
# 7
Браво на вас  bigdance2 .
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия