За бързи въпроси и отговори,за тези,които нещо ги вълнува,но не искат тема

  • 16 905
  • 368
# 255
Новата мая взе да шупва, не е бил проблема у мен Heart Eyes.

max-mama ,TheNMaster - благодаря ви за помощта  bouquet!
Виж целия пост
# 256
Момичета...някой да е виждал пълнозърнесто и ръжено брашно? Ама истински брашна...Дане са с разни оцветители,пък да ги продават за такива.....Търсих по големите вериги Пикадили,Била,ама нямат....
Виж целия пост
# 257
Момичета...някой да е виждал пълнозърнесто и ръжено брашно? Ама истински брашна...Дане са с разни оцветители,пък да ги продават за такива.....Търсих по големите вериги Пикадили,Била,ама нямат....

Ако намериш такива - обади се, и аз търся такива. Peace

Трудна работа....Аз знам за Техра, но...там нещо ме смущава.....В Метро има обаче на Техра....Прецени си сама. Определено имат нещо тези брашна, но не го пише на опаковката......
Виж целия пост
# 258
Еееее,ти ме разби направо... ooooh! ooooh! ooooh!
А за типовото брашно какво ще кажеш? newsm78
Виж целия пост
# 259
Еееее,ти ме разби направо... ooooh! ooooh! ooooh!
А за типовото брашно какво ще кажеш? newsm78

Типово ползвам на София мел. Харесва ми. Виж и Панино......Опитай и виж кое ще ти хареса най-много. Техрата ми бухва най-много. Абсурд да е чисто.

Признава си...вече не чета етикетите задълбочено, че иначе ще си ида без време, ползвам Техра, но слагам малко от нея. Резултата обаче с нея винаги е бил много добър. Затова си мисля, че не е само до моето майсторство......
Виж целия пост
# 260
Аха,ясно....Купих едно типово на Софиа Мел....Ще му добавя малко трици,ленено семе,пшеничен зародиш....Да видим какво ще стане....
Как мислиш,добър ли ще е бъркоча?  hahaha hahaha hahaha
Виж целия пост
# 261
Аха,ясно....Купих едно типово на Софиа Мел....Ще му добавя малко трици,ленено семе,пшеничен зародиш....Да видим какво ще стане....
Как мислиш,добър ли ще е бъркоча?  hahaha hahaha hahaha

Бъркоча е супер, ще стане определено.....аз обаче съм се отказала да правя чисти типови, ръжени и пр. хлебчета. Пак ги правя, но слагам и бяло брашно. Че т.нар. ми чисти хлебчета не се харесаха на домочадието...а не върви да правя само за мен, и отделно за тях хляб......
Виж целия пост
# 262
Аха,домашните искат повечко глутенче,а?  hahaha hahaha hahaha
Разбрах! Много ти благодаря за съветите... Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Виж целия пост
# 263
Аз купувам на Панино пълнозърнесто , а Техра нямаме в нашето Метро  Cry

Бях си харесала едни кашкавалени топченца с тяхна полуготова смес , ама уви.

Къде другаде се срещат често техните продукти ? Пикадили , Кауфланд ?
Виж целия пост
# 264
Аз купвам на Панино - типово и пълнозърнесто. Понякога пълнозърнестото не бухва много, но пък типовото винаги става. Вече година не съм купила друго брашно в къщи, всичко си става без проблеми.
Преди месец купих типово на Софимел,  но е по-лошо от типовото на панино - моя преценка, не ми втасва както трябва тестото, а маята е една и съща партида във фризера.
Виж целия пост
# 265
Само да спомена,че баницата ми със спанак стана превъзходна наистина.
Виж целия пост
# 266
Здравейте искам да попитам дали някой знае рецептата за кекс дунапрен.
Виж целия пост
# 267
Здравейте искам да попитам дали някой знае рецептата за кекс дунапрен.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=339969.0 - тук момичетата са писали за него.
Виж целия пост
# 268
Да ви попитам пържите ли повече от веднъж в едно и също олио?  Rolling Eyes
И ако, да - колко пъти?


Да вметна, не става въпрос да пържите картофи и после риба в него. Имам предвид едно и също нещо.
Виж целия пост
# 269
Много благодаря на delikate за бързия отговор  bouquet.Аз пържа повече от веднъж в едно и също олио .А пък във фритюрника като се пържи да не сменяме олиото след всяко пържене.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия