За бързи въпроси и отговори,за тези,които нещо ги вълнува,но не искат тема

  • 15 652
  • 380
# 345
пеп-4о,откакто го публикува му се точа на този сос,и определено ще го пробвам  bouquet
Мъжо не яде чесън Crossing Armsще си го хапна сама Simple Smile
Виж целия пост
# 346
пеп-4о,звучи ужасно вкусно,но ми се счупи пасатора и няма как да го пасирам. Tired   За това май ще е добрия стар сос със кисело мляко и чесън.
Виж целия пост
# 347
Здравейте , момичета !

Искам да направя еклери за събота по рецептата на Иви.

Въпросът ми е кога да ги направя ? Днес , утре , събота сутрин ?

Трябва ли да преседят , за да попие крема ? Или трябва да не попие , за да останат хрупкави ?
Виж целия пост
# 348
Здравейте , момичета !

Искам да направя еклери за събота по рецептата на Иви.

Въпросът ми е кога да ги направя ? Днес , утре , събота сутрин ?

Трябва ли да преседят , за да попие крема ?

Можеш да направиш самите еклери и днес и да ги напълниш утре,но трябва да стоят в хладилник,че вече е топло и не се знае ще издържат ли.
Винаги така правя,за да не се натоварвам.
Виж целия пост
# 349
Мерси, МастерHug Няма вода в моите кюфтета, няма магданоз, не меся каймата изобщо  Embarassed и си ги приготвям с брашното предварително  Crazy Ще опитам по твоя начин  Simple Smile
Виж целия пост
# 350
Здравейте,

преди малко влязох в пререкание със свеки Twisted Evil защото готвя зелен фасул и тя ме кара да го бланширам! Пък аз съм чела, че това направо съсипва зеленчуците! Но не, нямало да стане вкусно.... Whistling
Моля ви, кажете какво правите вие, за да запазите полезните съставки? Бланширате ли зеления фасул?


  bouquet
Виж целия пост
# 351
Здравейте,

преди малко влязох в пререкание със свеки Twisted Evil защото готвя зелен фасул и тя ме кара да го бланширам! Пък аз съм чела, че това направо съсипва зеленчуците! Но не, нямало да стане вкусно.... Whistling
Моля ви, кажете какво правите вие, за да запазите полезните съставки? Бланширате ли зеления фасул?


  bouquet

Глупости, за какво да го бланширам. Слагам го да се вари и като се посвари направо доправям манджата с домати, лук, чесън и подправки.
Виж целия пост
# 352
Бланширам, ако ще прибирам във фризера - гъби, лапад, киселец. Зелен фасул и други - не.
Виж целия пост
# 353
И аз не бланширам,когато ще го готвя...Свекито ти не е права изобщо!!!
Виж целия пост
# 354
пеп-4о,звучи ужасно вкусно,но ми се счупи пасатора и няма как да го пасирам. Tired   За това май ще е добрия стар сос със кисело мляко и чесън.

в такъв случай счукай чесън в хаванче или купа, след което накачкай по същия начин изцедения хляб, за да се омеси с него.
Останалото с наливането на зехтина и без друго се прави с бъркалките за сладкиши, но мен ме домързя, затова е с пасатор -  писала, че трябваше да е с миксер.
Пък ако не ти се играе - следващ път.
Виж целия пост
# 355
А аз не бланширам нищо и за фризера, просто хубаво измивам, изцеждам и в пликчетата.
Виж целия пост
# 356
Моля ви,дайте идея за бързо рязане на зеле за салата с нещо помощно,или всички кълцат на ръка? newsm78И споделете добре ли се получава,става ли на тънки ивици? Hug
Виж целия пост
# 357
Моля ви,дайте идея за бързо рязане на зеле за салата с нещо помощно,или всички кълцат на ръка? newsm78И споделете добре ли се получава,става ли на тънки ивици? Hug
Кухненски робот.
Виж целия пост
# 358
Моля ви,дайте идея за бързо рязане на зеле за салата с нещо помощно,или всички кълцат на ръка? newsm78И споделете добре ли се получава,става ли на тънки ивици? Hug
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=370085.0 - нещо полезно

Сега видях ,че Pety е отговорила Hug
Виж целия пост
# 359

в такъв случай счукай чесън в хаванче или купа, след което накачкай по същия начин изцедения хляб, за да се омеси с него.
Останалото с наливането на зехтина и без друго се прави с бъркалките за сладкиши, но мен ме домързя, затова е с пасатор -  писала, че трябваше да е с миксер.
Пък ако не ти се играе - следващ път.


Сега ще се позанимавам.Мерси!  bouquet
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия