За бързи въпроси и отговори,за тези,които нещо ги вълнува,но не искат тема

  • 15 800
  • 386
# 285
Разбирам дотолкова от мед,че баща ми е пчелар,смея да твърдя,че съм запозната с основните и важни неща за пчеларството.Странно е,това което обясняваш.Целият буркан мед се озахарява,когато меда е чист,т.е. няма никакви примеси.Ако е бил стапян е възможно да се получи това,което споделяш.Въпросът е дали би могла да се довериш на този,от когото си го взела-при стапяне не се губят лечебните свойства на меда,стига да е Истински мед.Ако имаш още въпроси пиши на ЛС.   bouquet
Виж целия пост
# 286
Има ли начин да познаеш дали меда е чист,когато не е захаросан?
Виж целия пост
# 287
Ако не се захароса значи не е мед,а е тъпкано с глюкоза.Чистият мед се озахарява при понижение на Т.Ако е стопен меда,единствено с проба в лаборатория се доказва качеството му.
Виж целия пост
# 288
Лина дм, много полезна информация   bouquet
Ние си купуваме меда от познат пчелар, който казва че е истински чист мед.
Тук сега е зима и меда в буркана направо е твърд.
Виж целия пост
# 289
Момичета ,купихме за пръв път пъстърва.Ще я пържа. Виждам,че има люспички с ножа л итрябва да ги отстраня Rolling Eyes
Виж целия пост
# 290
Момичета ,купихме за пръв път пъстърва.Ще я пържа. Виждам,че има люспички с ножа л итрябва да ги отстраня Rolling Eyes



да, отстраняват се с ножа.Ако е прясна рибата люспичките си падат  и с ръка  като я погалиш,но по бързо ще стане с ножа.
Виж целия пост
# 291
МАЙКА  Hug   bouquet
Пъстървата е доста лигава и хлъзгава риба,аз я чистя като я поставям върху кърпа,за да не се хлъзга и предварително я натривам леко с лим.сок.
Виж целия пост
# 292
Благодаря много  bouquet Товас лимона ми хареса , ще докладвам Hug
Виж целия пост
# 293
Мили мами, за утре предвиждам ястие с мляно телешко. Имате ли някакви вкусни идеи? Аз си мислех за някаква мусака с картофи и патладжан, ама ще изчакам вашите предложения, че досега не съм се занимавала с такава точно кайма и ме съмнява, че ще стане сухичка   amiiii
Виж целия пост
# 294
Почвам мъфините със сладко от ягоди,не че съм тъпичка,ама в тестото слага ли се сладко или само отгоре в/у мъфинчето и кога се слага сладкото преди печене или след това?Много благодаря предварително!!!   chef
Виж целия пост
# 295
Lina dm, аз първо сипвам малко от сместа във формата, капвам малко от сладкото и отгоре - пак от сместа. В тестото не се слага сладко.
Виж целия пост
# 296
Lina dm, аз първо сипвам малко от сместа във формата, капвам малко от сладкото и отгоре - пак от сместа. В тестото не се слага сладко.
   Благодаря ти!!!  Hug
Виж целия пост
# 297
Ако не се захароса значи не е мед,а е тъпкано с глюкоза.Чистият мед се озахарява при понижение на Т.Ако е стопен меда,единствено с проба в лаборатория се доказва качеството му.

ами моя мед-едната  половината е озахарена, а другата половина е течна...  newsm78
Виж целия пост
# 298
Ако не се захароса значи не е мед,а е тъпкано с глюкоза.Чистият мед се озахарява при понижение на Т.Ако е стопен меда,единствено с проба в лаборатория се доказва качеството му.

ами моя мед-едната  половината е озахарена, а другата половина е течна...  newsm78

Започнал е да се захаросва, като го подържиш още, ще се захароса всичкият.
Виж целия пост
# 299
Някой правил ли е флорентини - ако може да пусне една рецепта насам! Praynig  bouquet
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия