Тапиока?

  • 15 055
  • 21
# 15
Разбрах какво е тапиока и не съм очарована нещо от него Thinking
Защо?

И аз незнам,но всъщност  Blush  без да съм го пробвала няма как да разбера,затова ще си го купя и пробвам Laughing
Виж целия пост
# 16
А от къде го купувате?
Ако са твърди топчета не може ли да се смелят, и да стане на брашно newsm78
Издирвам го точно за бразилските хлебчета, и никъде не съм го срещала в магазините в София Sad
Виж целия пост
# 17
Аз си купих от едно магазинче за здравословни храни но във Варна.
Виж целия пост
# 18
аз не съм мелила топчетата, не мога да кажа дали ще стане Peace
но щом продават вее на перлички, трябва и на брашно да има...

сега прочетах как се правят с кокосово мляко:

топчетата се накисват в топла вода за половин час, после се варят на бавен огън с непрекъснато бъркане, докато станат прозрачни.
водата се маха, изплакват се добре със студена вода и се сервират с подсладено кокосово мляко.

ето как изглежда Mr. Green
снимката не е моя.
мъжът ми отказа да го яде това Joy

Виж целия пост
# 19
Включвам се отново за да ви се похваля,днес готвих боб и реших да експериментирам с тапиоката за сгъстяване вместо традиционния начин,резултата е чудесен.Съпругът ми изобщо не разбра че съм използвала нещо не традиционно.
Виж целия пост
# 20
Е последно това на топчетата ли ползвате или има и брашно ?
Виж целия пост
# 21
Е последно това на топчетата ли ползвате или има и брашно ?
Това на топчета,първо го понакиснах в студена вода(около 30 мин.) след което го изсипах както е с водата в яденето.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия