Как се прави лека, пухкава панировка?

  • 74 116
  • 17
# 15
Подписвам се с двете си ръце за панировката с бира, като видях темата, влязох за да споделя тази моя любима панировка и видях, че не съм единственият й фен. Аз разбивам 2 жълтъка с чаша бира, щипка сол и брашно (на око, да стане по-гъсто от боза) и добавям разбитите на сняг белтъци. Белтъците ги разбърквам с лъжица, за да остане пухкава сместа.
После изсипвам всичко, което ще панирам, директно в панировката и разбъквам. Става за парчета варено пиле, сирене, кашкавал. Като режа продуктите на по-малки късчета, сместа се пържи като малки палачинки или бухтички и става великолепно.  newsm64
Виж целия пост
# 16
Подписвам се с двете си ръце за панировката с бира, като видях темата, влязох за да споделя тази моя любима панировка и видях, че не съм единственият й фен. Аз разбивам 2 жълтъка с чаша бира, щипка сол и брашно (на око, да стане по-гъсто от боза) и добавям разбитите на сняг белтъци. Белтъците ги разбърквам с лъжица, за да остане пухкава сместа.
После изсипвам всичко, което ще панирам, директно в панировката и разбъквам. Става за парчета варено пиле, сирене, кашкавал. Като режа продуктите на по-малки късчета, сместа се пържи като малки палачинки или бухтички и става великолепно.  newsm64

Правя я абсолютно по същия начин. Като се сипят всички продукти вътре най-добре се разпределя панировката равномерно за всички парчета. Аз гребвам с лъжица и така сипвам в олиото. А иначе, като взема да топя всяко парченце, обикновено ми остава панировка, вадя нещо друго от хладилника, за да я оползотворя, то пък после панировката свършва и ми остават продуктите ... Та затова всичко вътре.
Виж целия пост
# 17
Подписвам се с двете си ръце за панировката с бира, като видях темата, влязох за да споделя тази моя любима панировка и видях, че не съм единственият й фен. Аз разбивам 2 жълтъка с чаша бира, щипка сол и брашно (на око, да стане по-гъсто от боза) и добавям разбитите на сняг белтъци. Белтъците ги разбърквам с лъжица, за да остане пухкава сместа.
После изсипвам всичко, което ще панирам, директно в панировката и разбъквам. Става за парчета варено пиле, сирене, кашкавал. Като режа продуктите на по-малки късчета, сместа се пържи като малки палачинки или бухтички и става великолепно.  newsm64
И аз я правя по същия начин Grinning
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия