Пиле Корма
* 2 кг пилешки гърди или обезкостени бутчета
* 1 кг лук
* 50 г люти чушки
* 100 г настърган кокос или консерва кокосово мляко
* 1/2 ч.л. лют пипер
* по 2 ч.л. гарам масала и коpиандър на прах, 1 ч.л. куркума, сол
* по 1 ч.л. джинджифилова и чеснова паста
* 400 г кисело мляко
* 300 г олио
Нарязваме пилето на кубчета. Смесваме солта, куркумата, гарам масалата, кориандъра, джинджифила и чесновата паста. В тази смес мариноваме пилето за около 30 минути (колкото по-дълго стои в маринатата толкова по-вкусно става). Запържваме лука до златисто. Добавяме пилето. След 10 минути добавяме киселото мляко и 150 мл вода. Оставяме да поври за около 15 минути. Накрая добавяме кокоса и лютивия пипер, захлупваме и оставяме да ври за около 20 минути. Сервираме с басмати ориз или хляб нан.