За бързи въпроси и отговори,за тези,които нещо ги вълнува,но не искат тема

  • 24 083
  • 431
# 405
Може ли вместо да напълня чушки с кайма и ориз, да нарежа чушките, да ги смеся с каймата и ориза и да запека във фурната? Не можах да намеря хубави чушки за пълнене, много са тънки и затова нарязани .... Дали ще стане?
Виж целия пост
# 406
Може ли вместо да напълня чушки с кайма и ориз, да нарежа чушките, да ги смеся с каймата и ориза и да запека във фурната? Не можах да намеря хубави чушки за пълнене, много са тънки и затова нарязани .... Дали ще стане?

Става  Peace   Аз ги задушавам така и на котлона.
Виж целия пост
# 407
Да, става много вкусно, добави и лук. Правя така, но запържвам леко всичко предварително.
Виж целия пост
# 408
Става много вкусно, ако след като задушиш всички продукти на котлона, запечеш във фурната със заливка от 2-3 яйца и прясно мляко.
Виж целия пост
# 409
О, браво, мерси много момичета  Heart Eyes
Виж целия пост
# 410
Може ли вместо да напълня чушки с кайма и ориз, да нарежа чушките, да ги смеся с каймата и ориза и да запека във фурната? Не можах да намеря хубави чушки за пълнене, много са тънки и затова нарязани .... Дали ще стане?

Става, обаче стават много люспи   Sad Ако не те мързи предварително малко топлинна обработка и да ги обелиш преди да ги нарежеш... хем с печени белени става още по-вкусно  Grinning
Виж целия пост
# 411
Когато правя парфе и изсипя върху блата сместа.блата запова да изплува нагоре не си стои отдолуна тавата.КАКВО ДА НАПРАВЯ ЗА ДА НЕ СТАВА ТАКА?








Виж целия пост
# 412
Когато правя парфе и изсипя върху блата сместа.блата запова да изплува нагоре не си стои отдолуна тавата.КАКВО ДА НАПРАВЯ ЗА ДА НЕ СТАВА ТАКА?

Изчакай сместта да започне леко да се сгъстява и тогава изсипи върху блата. Но внимавай, да не я предържиш.
Виж целия пост
# 413
И така съм пробвала и пак не става!
Виж целия пост
# 414
И така съм пробвала и пак не става!

Мнооого е лесно, муцка. Правиш блата с такъв размер, че тавата да му е малко тесничка, в смисъл, да опира плътно в стените на тавата. Така смеската дето я поливаш отгоре, няма да влиза под блата и да го повдига   bouquet Аз го правя в тавичка с подвижно дъно, на която "стената" се маха. Блата го правя в друга тава, после го изрязвам със "стената" и става и-де-ал-но.
Виж целия пост
# 415
Много обича кремкарамел ама аз не...това е и причината никога да не съм го правела...та искам да му направя и това /та дано ми даде званието "бяла, нежна и добра съпруга" Mr. Green/

давай му да подписва на хартия, че иначе думите на сутринта са под съмнение  Laughing 

Въпрос: Някой има ли тефлонов тиган на Тефал с червена точка? И ако да - защо на моя не свети точката, или просто аз очаквам като си купя бисквити "Катеричка" от пакета да излезе катеричката?  Blush
Виж целия пост
# 416

Въпрос: Някой има ли тефлонов тиган на Тефал с червена точка? И ако да - защо на моя не свети точката, или просто аз очаквам като си купя бисквити "Катеричка" от пакета да излезе катеричката?  Blush

Точката на моя променя само цвета, става по-светло червена, ама чак да свети, знам ли.......... newsm78
Виж целия пост
# 417
Въпрос: Някой има ли тефлонов тиган на Тефал с червена точка? И ако да - защо на моя не свети точката, или просто аз очаквам като си купя бисквити "Катеричка" от пакета да излезе катеричката?  Blush
И на моя се променя цвета Thinking
Виж целия пост
# 418

Въпрос: Някой има ли тефлонов тиган на Тефал с червена точка? И ако да - защо на моя не свети точката, или просто аз очаквам като си купя бисквити "Катеричка" от пакета да излезе катеричката?  Blush

При тези вкъщи в червената точка има нещо като бледа картинка на реотан, като се нагрее тигана тези очертания изчезват и точката става плътно червена. Дали свети или не е въпрос на въображение  Joy
Виж целия пост
# 419
  Именно,и моя е такъв,с "реотан",който изчезва при нагряване  Grinning
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия