За бързи въпроси и отговори,за тези,които нещо ги вълнува,но не искат тема

  • 24 145
  • 431
# 345
Момичета,купих си от тия оризовите кори,дето се правят пролетните рулца..
Дайте идея как да ги направя....То аз идея имам,но да почерпя идеи и от вас...
Виж целия пост
# 346
Момичета,купих си от тия оризовите кори,дето се правят пролетните рулца..
Дайте идея как да ги направя....То аз идея имам,но да почерпя идеи и от вас...

Мастерче ако мога да ти помогна с няколко идеи,ето тука ти пускам няколко линка дано тки хареса нещичко.

http://patepis.com/?p=6424

http://bulgarian.cri.cn/1/2005/09/02/1@27988.htm
Виж целия пост
# 347
Дуня,благодаря ти...Първия линк е много полезен  Hug Hug Hug Hug
Аз щях да слагам зеле,кайма,гъби и лук....Но сега ще прибавя фидето,яйцата и моркова....Ще кажа после какво е станало.....
Само,че се чудя сега дали да не позадуша всичко преди да завивам  и пържа рулцата ...Страхувам се да не остане сурово вътре  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
Виж целия пост
# 348
Момичета,купих си от тия оризовите кори,дето се правят пролетните рулца..
Дайте идея как да ги направя....То аз идея имам,но да почерпя идеи и от вас...

Мастерче мога да ти предложа рецепта която предложи Суми-тя е корейка в участието си в предаването "Перфектната вечеря".Начина на приготвяне мисля,че ти е известен.Ти си перфектна в кухнята.

ПЪРЖЕНИ ПРОЛЕТНИ РУЛЦА

12 оризови кори
2 суп.лъжици олио
1 връзка пресен лук
1 скилидка чесън
1 ч.л джинджифил настърган
1 морков нарязан на пръчици
1 тиквичка нсарязана на пръчици
1 червена чушка
1/2 чаена чаша сварено пилешко месо
1 чаена чаша соеви кълнове
1 зелена люта чушка
4 супени лъжици соев сос
1 чаена лъжица пюре от пресен босилек
1 яйце за намазване.


Виж целия пост
# 349
Дуня,пак благодаря  Hug Hug Hug Hug
То има хиляди варианти за пълнеж....
Аз обаче ще се придържам към този със зелето,защото най-много ми харесва....
Навремето имах приятели виетнамци(едно семейство) и хапвах невероятни неща като им отидех на гости...Това с рулцата беше едно от тях.... Crazy Crazy Crazy
Виж целия пост
# 350
имам половин килограм миди- изчистини, само месо, свареди и сега ги държа в оцет Rolling Eyes, по препоръка на мъжа ми Crazy
от там нататъка какво да ги правя

търся изпитани рецепти
Виж целия пост
# 351
Момичета,на 500гр. изцедено кисело мляко, колко грама желатин да сложа?
Виж целия пост
# 352
Момичета,на 500гр. изцедено кисело мляко, колко грама желатин да сложа?


Аз на 1 кофичка от 400 гр. слагам един желатин, предполагам , че за 500 важи същото Heart Eyes.Мисля, че от 10 гр.беше желатина newsm78.
Виж целия пост
# 353
Момичета,на 500гр. изцедено кисело мляко, колко грама желатин да сложа?


Аз на 1 кофичка от 400 гр. слагам един желатин, предполагам , че за 500 важи същото Heart Eyes.
Аелис,благодаря ти Hug
Виж целия пост
# 354
Да,поне на моето пише 10гр.  bouquet
Виж целия пост
# 355
Здравейте,искам да попитам има ли разлика между сода бикарбонат и амонячна сода,защото аз винаги замествам едното с другото,когато нямам нужното за рецептата.Но днес попаднах на една рецепта съдържаща и двете съставки и се замислих,че сигурно има разлика в двата продукта,нали newsm78 Embarassed
Виж целия пост
# 356
Здравейте,искам да попитам има ли разлика между сода бикарбонат и амонячна сода,защото аз винаги замествам едното с другото,когато нямам нужното за рецептата.Но днес попаднах на една рецепта съдържаща и двете съставки и се замислих,че сигурно има разлика в двата продукта,нали newsm78 Embarassed
Виж тук - http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php?topic=2643.0
Виж целия пост
# 357
Здравейте,искам да попитам има ли разлика между сода бикарбонат и амонячна сода,защото аз винаги замествам едното с другото,когато нямам нужното за рецептата.Но днес попаднах на една рецепта съдържаща и двете съставки и се замислих,че сигурно има разлика в двата продукта,нали newsm78 Embarassed

А ето и тук можеш да прочетеш и се запознаеш

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=323359.15
Виж целия пост
# 358
Много сте експресни с отговорите тук,благодаря  bouquet
Виж целия пост
# 359
бихте ли ми помогнали да разбера как се казва и прави едно покритие за торти и пастички..... newsm78?
Сега ще се опитам да го обясня-наподобява карамелена заливка,но е много по-светло и има специфичен вкус,
много ми хареса но нямам идея как се казва.Информацията със сигурност е оскъдна и непълна,но дано някой
от вас да направи предположение Praynig.Благодаря ви  bouquet
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия