Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Случи ми се нещо странно - V

  • 123 405
  • 744
# 15
Накарахте ме да настръхна с тези случки... Shocked
Виж целия пост
# 16
Накарахте ме да настръхна с тези случки... Shocked
LaughingТемата я чета само когато мъжът ми е около мен,ама в стаята-иначе  newsm43
Виж целия пост
# 17
Леле момичета, това с децата е доста стряскащо, като се сетя че и мойто скоро ще започне да разказва, направо ме е страх да си помисля ooooh!. Той няколко пъти се е будил нощем с плач и сочейки в нищото, аз само моля да си ходят дядовците ми, защото предполагам че те идват да му се порадват, и той след 2-3мин заспива.
Виж целия пост
# 18
Присетих се и аз за нещо странно,от преди няколко месеца.Зна4и спя си аз и в просъница 4увам,4е малкия ме вика и след това женски глас казва нещо,което не разбирам,ще кажеш,4е на 4ужд език.После същото нещо се повтори и на третия път ве4е окон4ателно се събудих и разбрах,4е малкият настина ме вика и отидох при него,а той само викаше мамо виж и ми со4еше в нищото,казах му,4е е сънувал нещо и да заспива и веднага заспа,обяснението според мен е,4е и двамата сме сънували нещо,аз гласа(беше дрезгав и много зловещ),а той не се знае какво е сънувал.
Виж целия пост
# 19
 newsm78
Виж целия пост
# 20
Много майки споделят за подбни случки с децата си!Много ме впечатли нещо което Ксения беше споделила преди време за дъщеричката си,но не съм очаквала,че може нещо подобно да ми се случи!
Виж целия пост
# 21
Shirley-Ann,сега видях какво си писала.Знам,че звучи много странно и това което ще напиша е само чувство,усещане мое,но...Преди няколко месеца бях без работа,в къщи сме аз,съпруга ми и детето.Той си играе и в един момент се обръща към него и казва:"Мама утре ще я извикат за работа".И познайте!На другия ден ми се обадиха за работа ooooh!Много се радвахме.Може и да е случайно,но днес разказвах на най-добрата ми приятелка и тя доста  притеснена ми разказ,как преди 2 години,когато ми гостуваше/малкия е бил на 2 годинки тогава/се е чувствала доста гадно и подтиснато.Васи се е приближил до нея,хванал я е за ръката и и е казал :"Не се притеснявай,всичко ще се оправи",после е продължил да си играе.Казва,че се е почувствала много странно,но не е споделила с мен,притеснена е била от реакцията ми.

Голям сладур е синчето ти, явно е много чувствителен   bouquet
Виж целия пост
# 22
Майка ми (Бог да я прости), научи малкия ми син да си върти главичката и ръцете, когато му пее. На никой друг не реагираше, освен на нея. 1 месец (точно) след смъртта й, се случи нещо, което ме накара да настръхна. Бях оставила бебето да си подскача в бънджито и изведнъж той спря, започна да се смее, да върти глава и ръце Shocked, точно както тя го беше научила! Както казах вече, той реагираше само и единствено на нея. Това повече не се случи, но силно се надявам, мама да е около нас, да ни се радва и да ни пази! Praynig Cry
Виж целия пост
# 23
Ще си позволя един съвет към всички мами.Не подминавайте "фантазиите" на децата си.Заслушвайте се и ги наблюдавайте особено когато си играят сами.Най-често подобни видения имат децата до към 4,5 год.После незнайно защо намаляват.Доверете се на малките си дечица,не се плашете и може да останете много приятно изненадани  Grinning
Виж целия пост
# 24
Да следя и аз.
Виж целия пост
# 25
Ще си позволя един съвет към всички мами.Не подминавайте "фантазиите" на децата си.
подкрепяйки цитираното мннеие, се записвам предимно заради историите на brambo5
brambo5, детето ти явно е уникално, страшно чувствително и може би надарено със свръхсетивност. Защо не го заведеш някъде, дори и аз не знам какво ти предлагам в момента, но не оставяй нещата така! Ако има някаква дарба, тя би могла да бъде полезна на хората в бъдеще! Не я потулвайте!  Praynig Успех!
А да те питам, той беше ли уп;лашен, когато е видял онази баба на дивана ви? Въобще, реагира ли по някакъв начин на тези негови 'видения'? Явно синът ти не разбира, че само той вижда неща, невидими за другите, но реакцията му каква е по принцип?
Виж целия пост
# 26
Продължавам да съм на мнение, че повечето деца са си така. Воденето "някъде" и по-особено отношение към детето може само да го обърка на тази възраст. Една майка би ли могла да избере между това дарбата на детето й да е полезна за хората или детенцето й да има щастливо и спокойно детство? Нещата не са толкова прости...
Виж целия пост
# 27
Абе, моите деца изобщо не са такива, fata morgana. Както и абсолютно всички деца на абсолютно всички мои приятели и роднини.  Wink Искам да кажа... представете си, че това дете наистина е по-специално... Не знам, но дано не се стрхува от това, което има в повече от нас, и дано не го притеснява това.
Виж целия пост
# 28
Аз съм ви разказвала за този случай, но понеже стана дума за децата и това което виждат ще се повторя.
Миналата година на рождения ден на малчо почина братовчедка на мъжа ми. През ноща се събудих от неговия кикот, като се смееше като че ли някой го гъделичка. След малко чух баткото да казва " Можеш да си ходиш вече, чао", при това на сън. Убедена съм, че Поли дойде тази нощ да се сбогува с децата ми, много ги обичаше  Praynig
Виж целия пост
# 29
Аз съм сигурна, че наистина хората, които ни обичат ни навестяват от отвъдното, но със сигурност бих се стреснала от такова посещение.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия