Някой знае ли ориг.марината за пиле на грил!!!

  • 55 169
  • 21
# 15
пеп-4o само бира ли слагаш и каде я слагаш,в тавичката ли?
С бира може и като набучиш пилето на бутилката без да слагаш в тавичката
А една от подправките за марината на пиле на грил е розмарин Там от където си го купувам ми казаха  всичко какво се слага ,но само това запомних  newsm78 май пак ще попитам  Simple Smile
Виж целия пост
# 16

С бира може и като набучиш пилето на бутилката без да слагаш в тавичката
 
Това не го разбрах как става,наистина Embarassed
Виж целия пост
# 17

С бира може и като набучиш пилето на бутилката без да слагаш в тавичката
 
Това не го разбрах как става,наистина Embarassed
Взимаш бутилка бира отваря се малко отпиваш от нея и след това пилето (цяло пиле)  и  го надяваш на бутилката
Виж целия пост
# 18

С бира може и като набучиш пилето на бутилката без да слагаш в тавичката
 
Това не го разбрах как става,наистина Embarassed
Взимаш бутилка бира отваря се малко отпиваш от нея и след това пилето (цяло пиле)  и  го надяваш на бутилката
Ясно Peace
Виж целия пост
# 19
Едно предложение и от мен:
-кисело мляко
-чесън
-лимонов сок
-чубрица
-сол
Пилето е добре да постои поне 2-3 часа, а може и повече в тази смес. Става много крехко и във фурната, и на тиган.
Виж целия пост
# 20
Едно предложение и от мен:
-кисело мляко
-чесън
-лимонов сок
-чубрица
-сол
Пилето е добре да постои поне 2-3 часа, а може и повече в тази смес. Става много крехко и във фурната, и на тиган.

Подобно го правят в арабските ресторанти, става мноооого вкусно, препоръчвам го който не е опитал  Grinning
Виж целия пост
# 21
Наистина най хубаво става с пикантината дори и с другата за скара пак става, смесва се олио или разтопено краве масло и може да се сложи чесън на прах, маже се докато се пече няколко пъти включително и от вътре, а преди печене може да преседи една нощ в бира и подправки по избор и малко лимон Simple Smile
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия