Дайте ми идеи за нещо с кренвирши ?

  • 24 624
  • 37
# 30
 Hug
Виж целия пост
# 31
Цитат на: дядо хаджия link=topic=411429.msg11829087#msg11829087

Като гледам емотикона на Сливница почвам да се замислям дали случайно не си сервирате някъде тайно пък аз да не знам.

Laughing Laughing Laughing Не , няма нищо тайно ... Laughing
Ама не е лоша идея .
А и щеше да си от поканените  Peace Имаш доста години идеи . Аз ти ги следя !
Виж целия пост
# 32
Купуваш си един фикс на "Маги"-"Малки тайни за картофи с кренвирши",5 големи картофа и няколко кренвирша(колкото ти прецениш според големината).Нарязваш картофите на кръгчета и ги подваряваш за няколко минути във вряща подсолена вода и после ги оцеждаш,нарязваш кренвиршите по на две и после всяко едно парче го цепваш. В намаслена тава редиш един ред картофи,един ред кренвирши и така докато сваршат.Разтваряш фикса във вода и заливаш.Печем.Всичко е описано подробно на гърба на опаковката на фикса  Hug  .Наистина става много вкусно и лесно  newsm10  newsm10
аз и кренвиршите нарязах на кръгчета и ред  картофи , ред кренвирши, майонеза и настърган кашкавал , накрая повечко кашкавал . след като залях с микса.
Виж целия пост
# 33
Може да се направи вкусен борш с кренвирши-http://receptite.co.cc/articles.php?article_id=131
Виж целия пост
# 34
Кремвирши в бира

В тенджерка се слагат кремвиршите, нарязани на парчета по 3см, заливат се с бира и се сваряват. В тиганче се слагат 2сл олио и 1чл масло. Запържват се равни количества лук и зелени чушки, нарязани на ивици, да поомекнат. Добавят се сварените, отцедени кремвирши за около минута. Ръси се чер пипер. По желание се добавя люта чушка.
Може да се направи с повече от зеленчука и да се консумира като ястие така. Може и да се направят отделно варени картофи, с които да се гарнира. 
Виж целия пост
# 35
Кремче Ванилия с колко бира се заливат,или до покриване на кревирша?
Виж целия пост
# 36
Кремче Ванилия с колко бира се заливат,или до покриване на кревирша?

Само да покрие  Peace

Алтернативния вариянт е вместо варене да се накиснат една нощ (например в петък за да се готвят за събота на обяд), само се набождат или се правят разрези по тях, че да попие бирата. После направо се слагат в тигана. Пък и на скара\грил също става.

Виж целия пост
# 37
Кремче Ванилия благодаря Hug
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия