Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Истината за Запряна!

  • 30 956
  • 342
Нова тема.  Тук ще продължаваме да задаваме въпросите си.
Случая ще продължава да вълнува хората.
Мен например сега ме интересува Daikatana пусна ли наистина отворено писмо,  или тук си играем на криеница, и наистина не се знае кой кой е?
Виж целия пост
# 1
Няколко месеца чакаме истината, а все още нищо...Надявам се да се организираме за протест пред МЗ, ще направя всичко възможно да присъствам.Не ме интересува Мазнейкова ли е виновна или някой друг, а да се разкрият виновните.Мисля, че за близките на Запряна това също е най-важното, след като няма да си я върнат така или иначе.  Cry
Виж целия пост
# 2
Защо наистина все още бавят заклю4ението на слу4ая при този огромен интерес,който създаде той?
Виж целия пост
# 3
Тъкмо си мислех, че типично по български-всяко чудо за три дни.Браво, Минзухар, за темата!Надявам се истината да излезе наяве.
Виж целия пост
# 4
Включвам се и аз в темата, защото искам да знам истината - от какво е била болна Запряна? Защо е била в такова тежко състояние?
Вчера препрочетох едно от интервютата с Мазнейкова, в което ми направи впечатление следното нещо, цитирам по памет, "показателите на кръвта бяха ужасни, но Запряна видимо изглеждаше добре". Много странна работа, хемоглобинът е бил със стойност 7 ???,  при норма минимум 120, и е изглеждала видимо добре? Загадка. Мазнейкова говори за "липса на формени елементи в кръвта". Аз смятам, че много обстойно трябва да се проследят нещата в Петрич, преди пристигането на Запрянка в София. Има нещо там, нещо се е случило, което лекарите пропускат, не може изведнъж кръвта да е толкова зле. Христо Коледаров да седне и добре да помисли, да си припомни в последните две седмици преди да се влоши жена му  какво са правили, къде са ходили, контакти с хора, всичко.
Виж целия пост
# 5
Може би става въпрос за хемоглобин 70, в различните лаборатории използват различни мерни единици  newsm78
Може да е изкървяла или нещо друго..., но те е трябвало да го имат впредвид и реагират адекватно за състоянието й...
Виж целия пост
# 6
И аз мисля, че с хемоглобин 7, тя едва ли би стояла на краката си , пък камо ли да изглежда добре Shocked
Виж целия пост
# 7
В някоя от предните теми някой беше попитал и каква е ситуацията в Петрич. И мен ме вълнува, все пак това е родният град и на Мазнейкова и на Запряна. А и явно там също нещо са пропуснали в състоянитето и. Някой писа ли нещо по въпроса на какво мнение са съгражданите им?
А и се учудвам малко, че родителите на Запряна почти не се включват никъде.
Виж целия пост
# 8
Постинг от заключената тема.

Цитат
..Майката на починалата млада жена не е на себе си от мъка. "Цял месец нито един лекар не дойде да ни каже очи в очи, че дъщеря ми развива сепсис. Лутахме се по болници, докато инфекцията я разяждала отвътре. Цял живот съм треперила над двете си дъщери и сега едната си отиде", плаче Вангелушка Танчева. Казва, че никога през живота си Пани не е боледувала. Като малка имала астма, но в училищна възраст заболяването изчезнало. Редовно тренирала във фитнес клуб, рядко палила цигара, а откакто разбрала, че е бременна, спазвала строг режим. Пиела само фрешове, хранела се със здравословни храни, спряла дори и кафето."


Лекарите в Петрич: Беше напълно здрава

Личният лекар на Запряна д-р Димитър Андонов е категоричен, че жената никога не го е търсила за помощ с каквито и да е оплаквания.

В компютъра срещу името на пациентката е записано само едно посещение на 8 септември 2008 г., когато тя му съобщава, че е бременна. След това я поема личният й гинеколог д-р Валентина Илчовска, която е и шеф на акушеро-гинекологичното отделение в петричката болница, лекар с близо 30-годишен стаж.

"Запряна беше от най-редовните бременни, които никога не пропускат консултация. Идваше регулярно, пазеше се много и всичките изследвания, които съм й правила, не показваха каквито и да било отклонения. Плодът й растеше нормално, тя нямаше никакви оплаквания. Не съм й предписвала никакви лекарства. Знам, че тя освен витамини никакво друго хапче не е пила", обясни д-р Илчовска
Виж целия пост
# 9
Не ,не, има нещо друго. Здрава, права жена, току-така внезапно да рухне - не ми се вярва.

Виж целия пост
# 10
Бесна гражданка, мерси много, това съм го пропуснала.
Значи никакви пневмонии не е имала, нито проблеми. Какви бяха тия измислици в предната тема? Rolling Eyes
Виж целия пост
# 11
Ако е имала пневмония плодът със сигурност нямаше да бъде здрав.
Виж целия пост
# 12
Това за пневмониите и на мен не ми звучеше като истина.
Виж целия пост
# 13
хора, не гледахте ли новините пред протеста, там се казваше от „експертите„, че запряна е умряла от „тропична треска„. Странно, да те ухапе комар в март. Това е несериозно.

В България няма ЗАКОН ЗА ЗАЩИТА ПРАВАТА НА ПАЦИЕНТА, така че за това първо може да направите протест пред МЗ.
Странното е също, че госпожа М. се опитва да насочи винаги вниманието към другите лекари. За справка, тя самата е изпратила Запряна в държавна онкология, където са я приели само по нейно настояване, не са били съгласни иначе. Защо е изписала първо жена от МНОГОПРОФИЛНА БОЛНИЦА с температура. Защо е разпращала детето без знанието на родителите в други болници, щом нейната е многопрофилна?
Много е нечестно да обвинява другите лекари, при положение,че са оперирали 4 часа, за да я спасят, но за съжаление инфекцията е била засегнала вече мозъка и не са могли да направят нищо. Тя е лежала последно в кома, а М. твърди, че „не е умряла в нейната болница, много дни след това„. Това е меко казано цинизъм.
Защо твърди,че детето е родено три дни по-късно?
 За да потули нещо? За да потули собственото си бездействие? Не знам, вие кажете! На мен поведението й ми се струва съмнително. Не забравяйте, че статиите, които я защитават са в медиите на Ирена Кръстева. Защо? Вие кажете!
Виж целия пост
# 14
Кога е родено детето?
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия