Колко време трябва да ври продукт в решетка за готвене на пара?

  • 9 830
  • 4
Здравейте мамчета   bouquet
Ако не познавате Теди - издънката - аз съм  hahaha
Днес реших за първи път да сготвя на малчо нещо и се получи пълен провал - сега трябва да чета как да спасим загоряла тенджера  hahaha

Решетката ми е от този вид


Моля запознатите да споделят опит с мен и да ми кажат по колко време примерно трябва да ври даден продукт в решетката, за да е сварен и ако не достигне водата под решетката, мога ли да долея ..

Примерно:
Пилешко месо -  ...... мин
Свинско месо -  ...... мин
Телешко -  ...... мин
Риба-  ...... мин
Моркови -  ...... мин
Меки зеленчуци (тиквичка, картоф и т.н.)-  ...... мин
Тиква -  ...... мин
Грах, царевица -  ...... мин
и друго, което се сетите

Благодаря Ви предварително  bowuu

Виж целия пост
# 1
 Simple Smile
пилешки гърди около 30 минути
зелен боб 8-10 минути
броколи само цветчета 4-5минути
зеле нарязано не много ситно - 5-6 минути
моркови нарязани на колелца - 5-8 минути
цветно зеле розички- 4-6 минути
чушки нарязани на лентички 5-7 минути
картофи на кубчета-15 минути
тиква на кубчета -12-15 минути
Виж целия пост
# 2
Благодаря ти, Pety
А добре ли е да доливам вода ако тази, която съм наляла изври?
Виж целия пост
# 3
Благодаря ти, Pety
А добре ли е да доливам вода ако тази, която съм наляла изври?

Ами както казваш,че се чудиш как да чистиш загоряла тенджера,задължително ако изври водата се долива.Иначе тенджерата ще продължава да бъде загоряла.
Виж целия пост
# 4
Няма проблем да доливаш вода!  Peace
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия