Принцеси с кайма

  • 21 584
  • 73
# 30
Аз мажа филийките леко с масло, но не винаги
 Каймата за принцеси си омесвам с подправки, според нашия вкус, конкретно моя, но добавям и една лъжица лютеница. Много ни харесва така. Отгоре слагам кашкавал на лентички и пека в скаричката.
Виж целия пост
# 31
Слагам само кимион като подправка.

Хич не обичам  Sick Затова в заведения винаги си поръчвам кюфтета и умирам от яд, като просто са ми окръглили две кебачета и ме уверяват, че всъщност кюфтета се правят с кимион и без лук  Twisted Evil

Виж целия пост
# 32
Хич не обичам  Sick Затова в заведения винаги си поръчвам кюфтета и умирам от яд, като просто са ми окръглили две кебачета и ме уверяват, че всъщност кюфтета се правят с кимион и без лук  Twisted Evil


smile3532
Ееее,Блонди.....Направо ме уби!   Laughing
Какви са тия заведения бей! Лелеее.....Ужас!
Всеки знае,че в кюфтетата има лук а в кебабчетата има кмион и няма лук  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Големи мошенници ей..... Tired
Виж целия пост
# 33
Каймата я омесвам с 1 яйце малко настърган кашкавал щипка ронена чубрица 1 суп. лъжица к. мляко и 1щипка сода за хляб мажа на филиите и  печа стават много вкусни.
Виж целия пост
# 34
А, това е интересно. Ще пробвам с кисело мляко и сода.
Виж целия пост
# 35
И при мен се свива,но не съм се сещала да слагам яйце.А иначе мажа с маргарин филията.
Ще пробвам утре за закуска Simple Smile
Виж целия пост
# 36
Сутринта направих с готовата кайма за принцеси на Балканска скара. леко намазах филиите с маргарин, отгоре  каймата и пеков н незагрята предварително фурна. Малко ги препекох  Embarassed , но каймата не се сви. Става и с нея.
Виж целия пост
# 37
И аз съм чувала така за принцесите по закусвалните-размазвали кебапчета, не знам обаче колко е вярно Rolling Eyes


И аз го правя това, защото ми допадат подправките.
Виж целия пост
# 38
Аз намазвам леко с масло отдолу и не ми се събира.
Виж целия пост
# 39
И аз като повечето мажа с масло, но мисля че зависи и от самата кайма, от какво месо е смляна за да не се свива.
Виж целия пост
# 40
Не мажа с масло - става ми много мазно. Слагам в каймата прясно мляко и настърган кашкавал, подправки и мажа върху филията - никога не се събира. Освен това не трябва да се пече до препичане, а докато стане готово.
Виж целия пост
# 41
Слагам домат сега лятото стържа, а зимата от консерва, става по - пухкава. Иначе си я замесвам с кашкавал, чубрица, чер пипер и много малко сол и както казах домат. Peace
Виж целия пост
# 42
Принцеси с кайма правя по рецепта от този форум, за съжаление не помня на кой беше рецептата, но стават много вкусни и не се събира каймата. Ето я :

Едно пакетче кайма се размесва с едно яйце,една филия изкиснат хляб,едно средно рендосано доматче,около 100 гр кашкавал нарязан на много малки кубчета,малко вегета и чубрица.С тази смес намазвате филиите и ги запичате.Стават много сочни.Добър апетит!


Непремено ще я пробвам тази рецепта.Досега ги правих с  готовата кайма за принцеси/не са ми са свивали/.
Виж целия пост
# 43
При мен каймата също не се свива- замесвам я с яйце и подправки. С малко прясно мляко също понякога... Филийките мажа с лютеничка или с песто разредено със зехтин. Стават много вкусни. Понякога слагам и кашкавалче отгоре.  Simple Smile
Виж целия пост
# 44
Аз изобщо не си правя труда да меся кайма за принцеси, вземам готова Народна, ако имам кашкавал в къщи слагам го върху филията.Като се намаже добре филията/по цялата й дължина/ каймата не се събира.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия