Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Проблем с университета - медицинска бележка

  • 2 483
  • 2
Здравейте, сина ми има проблеми с университета .От канцеларията в университета ми обясниха, че за да не прекъсне трябва да представим медицинска бележка  от шест месеца назад до сега.Има ли такива медицински бележки въобще?Неприятно ми е да задавам такива въпроси, но някой знае ли има ли възможност от някъде да намеря такава / дори срещу заплащане /? Ако някой може да ми помогне да ми пише на tufita13@abv.bg.Благодаря предварително!
Виж целия пост
# 1
Това е частен случай, късмет ще е ако някой е имал същия проблем. Личния ви лекар би трябвало да има отговор на въпроса, след като му обясните за какво става въпрос.
От това което сте написали аз не разбирам ... има невзети изпити и искате да ги отложите по медицински причини и запишете новата година по този начин или какво?
Виж целия пост
# 2
Говори с личния лекар. Те си знаят какви бележки кога да издават.
Може да те насочи към ТЕЛК или специализиран кабинет, но нали са колеги ще оправи работата. А ти да не забравиш да почерпиш после.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия