Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Молба към всички, публикуващи новите отчетни теми!

  • 21 279
  • 6
С оглед по-лесната модерация, моля всички, които публикуват новите отчетни теми да използват функцията "Информирай модератор" за старата тема, за да известят модераторите, че темата е вече за заключване (в полето за коментар е достатъчно да напишете "за заключване").

По този начин ще помогнете за по-лесното модериране и прегледност на подфорума, както и за избягване на възможността модераторите да заключат все още активна тема по грешка.

Благодаря!
Виж целия пост
# 1
Изписва ми се "не можете да уведомите модератор за собствения си постинг. няма смисъл"  newsm78
Виж целия пост
# 2
Така е, не може да използвате "Информирай модератор" за собствения си постинг, но може да използвате функцията за всяка една друга публикация от темата.
Няма никакво значение чия е публикацията щом става въпрос за уведомяване за заключване.
Виж целия пост
# 3
Извинявам се, бях останала с впечатление, че трябва да е точно поста, в който пише, че темата е за заключване.  Blush
Виж целия пост
# 4
Много се извинявам, тъй като нямам обяснение какво точно се е случило , но имах проблем с компютъра си - направих новата темата за Августинчета 2008, но тъй като старата беше на 48 страница и не започнахме да пишем веднага в новата. Днес обаче ми дава че тази новата тема я няма. Имате ли възможност да я възстановите или ще трябва да я правя пак???

Готова е нова темата!
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=451642.new#new

Надявам се , че ще ви хареса  Blush
Виж целия пост
# 5
Ето я http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=451775.0
Виж целия пост
# 6
Здравейте, надявам се да задавам въпроса си на правилното място. Опитвам се да намеря една конкретна тема СЕПТЕМВРИЙСКАТА "гадинка" стана вече на годинка!, която е в Родени 2008. Виждам, че старите теми вече ги няма там, но темата я няма и в архива. В архива последните теми са от 2008 г., а тази е от 2009 г. Трябва ми информация от конкретен пост там, как да намеря темата?
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия