Свински ребърца , как?

  • 10 113
  • 27
Свински ребърца , как?Само не ми давайте линкове ,а с две думи като за мъж. Смятам да изненадам утре вечер половинката с един пикник.
Виж целия пост
# 1
Ми ти си го решил, на скара.
Вземи някаква подправка- готова за свинско, сложи малко алкохол /твърд!!/, няколко капки любов и си сготвил.
Виж целия пост
# 2
Ми ти си го решил, на скара.
Вземи някаква подправка- готова за свинско, сложи малко алкохол /твърд!!/, няколко капки любов и си сготвил.

Готовите подправки не ми харесват ,  в каква марината да ги метна ?Не искам да са сухи .
Виж целия пост
# 3
Щом не ти харесват готовите /и аз не ги долюбвам всъщност/ си правиш твоя- черен и червен пипер, босилек и чесново брашно  по една идея /ако ги обичате като подправка/, капки соев сос, маалко мазнина /ако е зехтин още по- добре/, алкохола вече ти го казах. Не да са накиснати, а овкусени и оваляни.
Ако от днес ги направиш и приспиш в хладилника, утре ще са разкошни.
Виж целия пост
# 4
Свински ребърца са страхотни с кисело зеле  Crazy но при теб печени с гарнитура ще са страхотни пак  Peace
Виж целия пост
# 5
Скариди на скара стават ли?
Виж целия пост
# 6
Скариди на скара стават ли?
Стават Peace
Може да ги нанижеш на шишче.
Виж целия пост
# 7
Стават, но много по-лесно е да ги сложиш в микровълновата за  5 мин и са готови.
Виж целия пост
# 8
Предлагам ти  да погледнеш тази рецепта на esy Heart Eyes
http://vkusnoikrasivo.com/recepy/238/%D0%90%D1%80%D0%BE%D0%BC%D0 … D0%B8%D0%B4%D0%B8
Определено ще впечатлиш половинката си Peace
Виж целия пост
# 9
Стават, но много по-лесно е да ги сложиш в микровълновата за  5 мин и са готови.

Обаче вкусът им няма да има нищо общо със скаридите на скара (предварително овкусени с пресован чесън, сол, чер пипер, магданоз и лимон или само с чили сос). Нанизват се на шиш и пак за по-малко от 5 минути са готови. Скаридите са хубави и на тиган (пак бързо стават).

За ребрата - не се изсушават ако не са мариновани и ако скарата е с подходяща температура. Правим ги винаги само със сол и черен пипер.
Виж целия пост
# 10
Тенкс на всички  bouquet
Виж целия пост
# 11
Свински ребърца , как?Само не ми давайте линкове ,а с две думи като за мъж. Смятам да изненадам утре вечер половинката с един пикник.

Можеш да ги направиш и на барбекю.
Виж целия пост
# 12
За ребрата - не се изсушават ако не са мариновани и ако скарата е с подходяща температура. Правим ги винаги само със сол и черен пипер.

И аз само така ги правя, така са най-вкусни  Peace

Скариди на скара стават идеално. Особено увити предварително в беконче  Grinning



Виж целия пост
# 13
Скариди на скара стават ли?

Обели скаридите (аз купувам обелени само по опашчици и сурови сивички) и си приготви марината от зехтин и много скълцан чесън. Зелей ги в един плик и ги остави така до другия ден. После нанизвай на шишче. Аз ги събирам две по две на кръгче влагайки с извивката една в друга и така нанизвам. Внимавай- на скаридите им трябва МНОГО МАЛКО печене. Много е важно да не ги препечеш че ще станат гумени. Гарантирам така мариновани са върха. Wink
Виж целия пост
# 14
(аз купувам обелени само по опашчици и сурови сивички)
 Внимавай- на скаридите им трябва МНОГО МАЛКО печене.

Всички сиви скариди след топлинна обработка стават розовки  Simple Smile
И не само малко печене, ами всякакво малко готвене - пържене, варене, задушаване... За всички морски дарове важи  Peace

Ще пробвам и аз тази марината, звучи добре, мерси  Hug

Аз за скара взимам от големите, стават най-бързо и лесно. Веднъж низах от най-малките и откачих  Crazy

Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия