Идеи за ястие с кайма

  • 27 109
  • 55
# 15
Спагети с кайма, кюфтета с кашкавал и шунка като пълнеж.
Виж целия пост
# 16
Картофеното суфле на градинаря
1п.картофено пюре/може и домашно приготвено/
600мл.вода
1яице
50гр.лук
40гр.масло
400гр.кайма
50гр.олио
150гр грах
150гр моркови
Запържваме лука с каймата и 1л.брашнои овкусяваме по вкус сол,чер пипер,риган добавяме и граха,морковите и оставяме да се задуши.Приготвяме пюрето и като поизстине прибавяме яйцето.В подмазана тава редим ред по ред пюре ,плънка.Настъргваме кашкавал и запичаме.
Правила съм я и с консервирани грах и моркови/добре оцедени/Поднасям с зелена салатка.
Да ви е сладко.
Виж целия пост
# 17
Сега като ви чета се сещам,че бях срещала рецепта за пълнен карфиол с кайма.Моля,някой ако я знае да ми я даде или да ми помогне да я намеря,защото не се сещам къде я четох.
Виж целия пост
# 18
Сега като ви чета се сещам,че бях срещала рецепта за пълнен карфиол с кайма.Моля,някой ако я знае да ми я даде или да ми помогне да я намеря,защото не се сещам къде я четох.

Заповядай!   bouquet Любимата ми вкусотия! Heart Eyes
Виж целия пост
# 19
Сега като ви чета се сещам,че бях срещала рецепта за пълнен карфиол с кайма.Моля,някой ако я знае да ми я даде или да ми помогне да я намеря,защото не се сещам къде я четох.

Заповядай!   bouquet Любимата ми вкусотия! Heart Eyes
Лабрекс,евала! Peace
Никога не би ми хрумнала подобна идея за карфиол,супер оригинално,а в същото време лесно за приготвяне/поне така ми изглежда Rolling Eyes/
Виж целия пост
# 20
Никога не би ми хрумнала подобна идея за карфиол,супер оригинално,а в същото време лесно за приготвяне/поне така ми изглежда Rolling Eyes/

PURE ELIXIR, а ако обичаш карфиол колкото мен (мога да го ям в неограничени количества суров и всякак приготвен), ще ти се стори и супер вкусно!  bouquet
Виж целия пост
# 21
Картофеното суфле на градинаря
1п.картофено пюре/може и домашно приготвено/
600мл.вода
1яице
50гр.лук
40гр.масло
400гр.кайма
50гр.олио
150гр грах
150гр моркови
Запържваме лука с каймата и 1л.брашнои овкусяваме по вкус сол,чер пипер,риган добавяме и граха,морковите и оставяме да се задуши.Приготвяме пюрето и като поизстине прибавяме яйцето.В подмазана тава редим ред по ред пюре ,плънка.Настъргваме кашкавал и запичаме.
Правила съм я и с консервирани грах и моркови/добре оцедени/Поднасям с зелена салатка.
Да ви е сладко.

Много интересна рецепта Simple Smile
Ще я пробвам тия дни Simple Smile
Виж целия пост
# 22
Mного интересни неща си набелязах  bouquet
ето някои от мене:

Кюфтета с ориз и брюкселско зеле



Кюфтета в доматен сос



Руло с кайма царевица и печени чушки

Виж целия пост
# 23
лазаня,
чили кон карне (комбинация от кайма, лют пипер, варен боб и др. )
макарони на фурна (сварени, заляти със сос болонезе с кайма, кашкавал и запечени на фурна)
банички с месо
кюфтета с кашкавал


Виж целия пост
# 24

PURE ELIXIR, а ако обичаш карфиол колкото мен (мога да го ям в неограничени количества суров и всякак приготвен), ще ти се стори и супер вкусно!  bouquet
Лабрекс,покриваш ли съда, в който печеш с капак или фолио или печеш карфиола непокрит?Накрая става ли да се поръси с настърган кашкавал?
Иначе и аз обичам карфиол,паниран е разкошен,слагам и в задушените зеленчуци,на туршия също много ми харесва.
Виж целия пост
# 25
Сега като ви чета се сещам,че бях срещала рецепта за пълнен карфиол с кайма.Моля,някой ако я знае да ми я даде или да ми помогне да я намеря,защото не се сещам къде я четох.

Заповядай!   bouquet Любимата ми вкусотия! Heart Eyes
Благодаря много.След малко го почвам.
Виж целия пост
# 26
След всички изброени рецепти, аз бих добавила само баница с кайма. Аз лично обожавам ...  Crazy Crazy
Виж целия пост
# 27
Лабрекс,покриваш ли съда, в който печеш с капак или фолио или печеш карфиола непокрит?Накрая става ли да се поръси с настърган кашкавал?

PURE ELIXIR , с нищо не покривам, така се пече. Може да сложиш и кашкавал, няма да го развали, по-вкусно ще стане. Само съобрази времето за печене с твоята фурна.  bouquet  


Благодаря много.След малко го почвам.

roxy_68 , надявам се да ти хареса!   bouquet
Виж целия пост
# 28
Моето предложение е гръцка мусака Crazy

А рецептата за пълнения карфиол изглежда много вкусна и още тези дни ще се пробва  Hug
Виж целия пост
# 29
PURE ELIXIR , с нищо не покривам, така се пече. Може да сложиш и кашкавал, няма да го развали, по-вкусно ще стане. Само съобрази времето за печене с твоята фурна.  bouquet  
И последна справка/надявам се Embarassed/-  вариш карфиола потопен изцяло във водата  или може и в кошница на пара?
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия