Как приготвяте мусака на детето си?

  • 8 274
  • 21
# 15
Независимо за нас или за Алекс- всичко слагам сурово, като каймата я разбърквам с малко водичка, подобно  на Галина.
За Алекс купувам пилешко филе и го пускам в робота- получава се чудесна кайма.
Не правя заливка, когато я храня й слагам лъжица- две кисело мляко.
Виж целия пост
# 16
Принципно запържвам каймата. Каймата е смес - свинско и телешко.
И аz така я готвя винаги zа нас. Още не съм давала на малката мусака, но следващият път, когато направя zа нас, ще яде и тя  Peace
Виж целия пост
# 17
Прясна  телешка кайма/свинско ядем ние,но не и тя-тлъсто е за такова малко дете/,която НЕ запържвам.
Виж целия пост
# 18
на тенджера-като манджа
Виж целия пост
# 19
Както за нас Laughing, но аз никога не запържвам нищо.Слагам кайма / прясно смляна или телешка, или смес със свинска, ако сте захранени /, картофите на кубчета, домат, щипка сол, малко праз лук и всичко в йенската за ок. 40 мин.После правя заливка от 3 яйца и чаша мляко и запичам за още 15 мин.
Виж целия пост
# 20
Kакто я правя за нас ,така и за нея.
Виж целия пост
# 21


 Аз дори и за нас не запържвам каймата.Първо задушавам с вода и олио 2 глави лук и след това прибавям каймата към която съм прибавила вода.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия