vqarno li e?

  • 1 364
  • 16
# 15
Da vqrno e.po trudno 6te zavrqt.A pak bez sol po barzo.  Flutter
Виж целия пост
# 16
В колежа ни учеха че когато във водата се сложи сол, тя ври по-силно. Т.е. температурата на врене се вдига. Абе нещо от сорта беше.
Дано не съм казала някоя глупост, но наистина имаше подобно нещо в книгите, а съм го чела доста отдавна:)
Душки, като сложите сол във водата, температурата на кипене на водата се покачва!
Иначе и аз мяй съм чувала, че накрая се слага, ама ....не знам, снощи в зеленя боб сложих всичко заедно и бум в гювеча, обаче тоя боб се вари 2 ч ooooh! Да не е от солта? newsm78 Въпреки , че си мисля , че тукашния е толкова пластмасов, че...сол , без сол , все тая Embarassed
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия