Някой друг го спомена напред в темата и аз само обобщих. Някой по-напред беше казал, че много народни лечители не препоръчват хляб, включително и Дънов. Май и за Малахов ставаше въпрос. Линкове от другата тема нямам никакво желание да търся.
Аз все още не намирам достатъчно убедителни аргументи за или против хляба. Някакси тези всичките руски линкове за и против не ми вдъхват много доверие.
Клоня по-скоро към мнението на по-известните лечители, че хлябът разваля баланса в организма и затова бих го намалила. Всъщност аз затова и купувам такъв със закваска, но колко е читав един Господ знае. Главно купувам био хляб, но мъжът ми мъкне и друг от време на време. Тук в био магазините продават и готова закваска, но не съм я пробвала.
А защо според вас на много места се пише да не се яде пресен хляб, тоест току що изпечен?
Възможно е да има връзка точно с микроорганизмите в хляба
![Thinking](/img/emojis/faces/thinking.png)