Какво да сготвим с пилешки пържоли?

  • 21 610
  • 18
Давайте идеи,момичета.Освен панирани и на китайско,друго не мога да измисля.
Виж целия пост
# 1
Всичко може да се приготви, каквото се сетиш  chef
Ето идейки Peace
Виж целия пост
# 2
Пиле Тандури
Виж целия пост
# 3
Пилешка фантазия
Виж целия пост
# 4
Здравей!И така  пържолките начукани леко  ги мариноваш в малко соев сос.Нареждаш ги в тавичка.Отгоре изсипваш 300гр леко запържени гъби.В един компотен буркан слагаш 1 с.л брашно,125 гр лека майонеза ,същото количество кисело мляко ,1 ч.л горчица и 1 натрошено кубче гъбен булъон.Наливаш вода два пръста под ръба на буркана и хубаво разбиваш продуктите.Изсипваш при пържолките.Тавата се затваря плътно с ал. фолио и се пече в предварително загрята фурна за около час.
!Не се отваря фолиото до края.Това е. Peace Получават се задушени пържолки със вкусен сос.
Виж целия пост
# 5
Няколко предложения за  ястия с пилешко месо.Повечето от тях са с пилешко филе Hug
Виж целия пост
# 6
Много ви благодаря,момичета.Спасихте ме.
Виж целия пост
# 7
Аз ги пека в иена. Ред пържоли, подправки по желание, майонеза и пак ред пържоли, пак майонеза така докато сесвършат пържолите. Захлупва се и се пече докато остане на мазнина ( в умерена фурна). Пържолите на ги соля, в майонезата има сол и може да станат солени.
Виж целия пост
# 8
Ако са от бутче страшно вкусно става като ги позапържиш или задушиш със сметана и кисели краставички  Peace
Виж целия пост
# 9

Много лесно става - Пилешките пържолки леко начукани и мариновани в соев сос и подправки (ако нямаш
време да мариноваш може просто да ги подправиш). Пекат се в тефлонов тиган без мазнина. На другия
котлон правя гъбен сос - около 200 грама гъби, 1 гъбено бульонче, сока на половин лимон и 1 с.л. брашно.
Като станат пържолките се заливат със соса. Цялото приготовление и печене 20 мин  Peace
Има и втори вариант за сос - 200 мл. готварска сметана, 3 пакетче топено сирене и естрагон.
Виж целия пост
# 10
Аз си правя обикновена пилешка каша  Simple Smile
Виж целия пост
# 11
Блонди,напиши моля те, твоята рецептичка.
Виж целия пост
# 12
Пиле соте с гъбен сос - обожаваме го   chef
Виж целия пост
# 13
В стотина грама масло запържвам брашно, отделно си кипвам вода с пилешки бульон. Сипвам при брашното черпак по черпак, докато се поеме брашното и стане до желана гъстота. Добавям нарязаните пържолки или друго сварено или изпечено пилешно месо и това е  Simple Smile Обикновено слагам гъбено брашно или гъбен бульон, става по-ароматно.  Simple Smile
Виж целия пост
# 14
В стотина грама масло запържвам брашно, отделно си кипвам вода с пилешки бульон. Сипвам при брашното черпак по черпак, докато се поеме брашното и стане до желана гъстота. Добавям нарязаните пържолки или друго сварено или изпечено пилешно месо и това е  Simple Smile Обикновено слагам гъбено брашно или гъбен бульон, става по-ароматно.  Simple Smile

Благодаря ти  Hug
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия