За бързи въпроси и отговори,за тези,които нещо ги вълнува,но не искат тема - 21

  • 38 171
  • 728
# 15
Поли,като сложиш водичка,гледай желатина....да стане като грис на вид После като сложиш чашката в гореща вода,бъркаш и чакаш желатина да стане като захарен сироп и да се разстворят кристалчетата....
Виж целия пост
# 16
Разбрах bowuu.
  love001 smile3525
Виж целия пост
# 17
polin_a , получила си по- компетентна помощ от моята Hug.

Маме, да питам и аз , скоро четох, че си пекла дюли в МВ, ако ми кажеш как става ще съм ти много благодарна Hug.
Виж целия пост
# 18

Момичета, чух че кестените могат да се пекат и в МВ? Някой идея?
Виж целия пост
# 19
Лабрекс, мила, пастичките ми са готови, дажи опитах  Blush
Няма такава уникална вкусотия!!! Благодаря ти за рецептата и на нана77 за идеята за захарта.
Определено ще ги правя много често, много са и лесни, освен божествено вкусни! А и аз много си падам по лимонови сладкиши...
Препоръчвам ги  Peace
Виж целия пост
# 20
Лабрекс, мила, пастичките ми са готови, дажи опитах  Blush
Няма такава уникална вкусотия!!! Благодаря ти за рецептата и на нана77 за идеята за захарта.
Определено ще ги правя много често, много са и лесни, освен божествено вкусни!
Препоръчвам ги  Peace

Вивиан, много се радвам, че ти харесват, наистина са много свежи.   bouquet
Виж целия пост
# 21
Маме, да питам и аз , скоро четох, че си пекла дюли в МВ, ако ми кажеш как става ще съм ти много благодарна Hug.

В йенския, голям капак(защото имам и малък от малка такава тенджерка) сложих изчистените, измити и нарязани на не много големи парчета дюли. Налях малко водичка, може би да запълни дъното. Сложих отгоре захар и на 850В пекох около 15 мин. Като това време май го разделих на 2. Ако ти се стори,че дюлите не са готови - пускаш още 3-4 мин. Печените дюли ги обичам, когато горе пукнат едно особено и захарта направи пяна.......
Виж целия пост
# 22
Аз пък за печени ябълки да питам.Не съм правила EmbarassedПуснах търсачката и реших-издълбах ги,мед,орехи,канела.Бухнах ги във фурната и сега се питам колко време да ги пека?
Виж целия пост
# 23
Ами наблюдавай ги, всичко зависи от фурната. Като леко покафенеят и омекнат, значи са готоеи.
Виж целия пост
# 24
запис и от мен да ви следя
Виж целия пост
# 25
Аз пак с въпрос Rolling Eyes.
Вчера пекох тиква, но ми хартиса около 1/4 от нея и я сложих както е нарязана на парчета в плик и в хладилника. Дали има опасност да мухляса? Не ми се стърже за тиквеник, а така на парчета във фризера мисля, че не може да се съхранява. Как мислите - колко дни може да изкара така, както съм я прибрала?
Виж целия пост
# 26
Полинка,така разрязана може да я съхраниш 2-3 дена в хладилника.
Другия вариант е да я замразиш настъргана Hug
Виж целия пост
# 27
Полинка,така разрязана може да я съхраниш 2-3 дена в хладилника.
Другия вариант е да я замразиш настъргана Hug

Силно се надявах да има и трети вариант, ама не би Confused. Благодаря ти все пак Hug.
Виж целия пост
# 28
аз пекох я бълки - издълбах / видя ми се сложно да издълбая цялата сърцевина по дължина/, сложих лъжичка захар и пекох на 220 градуса 20 минути, докато омекне самата ябълка...Еми не ми харесаха - вътрешността на ябълката е добре, сладка, мека, но кората...като люспа...
Затова изтъргах вътрешността и пасирах с пасатора и сега имам цяла купа ябълково пюре, което малкия хапва...а и мисля за пълнеж на палачинки да го ползвам...

Аз съм държала тиква на парчета и на кубчета в плик във  фризера - не  е имало проблем

И да попитам за тези лимонови пастички - може ли рецепта /явно съм я пропуснала/, а се заинтригувах...
Виж целия пост
# 29
...Аз съм държала тиква на парчета и на кубчета в плик във  фризера - не  е имало проблем...

Като ги извади си бяха ок, така ли Thinking? Все си мисля, че ще станат като замразена краставица - на каша.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия