Шоколадов сладкиш "Фантазия".Стъпка по стъпка.

  • 11 188
  • 58
# 45
Току що го направих.
Много добре изглежда.Благодаря на Селма за рецептата  bouquet
Виж целия пост
# 46
  Охо!Почти забравих за съществуването на тази тема!  Laughing
  luchkata ,дано ви хареса и на вкус!  Hug
Виж целия пост
# 47
Наистина е Фантазия този сладкиш.
Днес го хапнахме.Изключително вкусен.Смесицата от шоколад банан и кокос е мноооого вкусна.
  bouquet Още веднъж благодаря за рецептата.
Виж целия пост
# 48
Селма, сладкиша изглежда невероятно!!!  bouquet
Много ме е яд , че в момента и двата миксера са ми на поправка при баща ми!!! Confused
Но веднага след като ми ги оправи/или си купя нов Wink/ ще го забъркам. До тогава ще точа лиги... Sad
Виж целия пост
# 49
И аз току що го направих и отлежава в хладилника Laughing Отзиви ще дам по-късно, като го опитаме, но определено много лесно се приготвя Wink
Виж целия пост
# 50
Страхотен сладкиш се получи, благодаря Селма Hug Всички много го харесаха, даже не остана какво да снимам Mr. Green  Белтъците се разбиха чудесно, но аз ги правих с пудра захар  Flutter
 Имам един въпрос относно крема.....Много гъст ми се получи само с 220мл. мляко...? Да не би аз да не съм разбрала рецептата.....Пудинга се приготвя с 500мл. (по описанието отзад на опаковката), а има и жълтъци, които допълнително стягат newsm78 ....
Виж целия пост
# 51
  Да,крема трябва да е гъст.Всичко правилно си разбрала.  Peace
  Радвам се,че ви хареса!  Hug
Виж целия пост
# 52
  Да,крема трябва да е гъст.Всичко правилно си разбрала.  Peace
  Радвам се,че ви хареса!  Hug

И аз ама точно същия въпрос си бях приготвила значи, защото едно пакетче пудинг по указание се приготвя с 500 мляко, а сладкишът ми допада,имам и продуктите,  мерси за указанието.
Селма, да те питам понеже вкъщи не сме особени почитатели на белтъчната глазура дето е най отгоре с какво ще ме посъветваш да я сменя, сметана може би или да не я слагам изобщо, само че бананите самички ще почеренят отгоре newsm78
Виж целия пост
# 53
Lindita,бих пробвала с разбита сметана.  Peace
Виж целия пост
# 54
Блатът ми е почти готов, крема също, само не можах да разбия белтъците и ги хвърлих, сега ще видя как ще сглобявам, защото сметана нямам, дали да не наръся само кокосовите стърготини по крема, искаше ми се банани, но моят не ги обича в торти newsm78
Виж целия пост
# 55
   Няма да е хубаво без белтъци или поне сметана.
   Идеята на сладкиша е да се съчетаят три различни вкуса и консистенции(по-твърдо,полутвърдо,въздушно).Те хем контрастират,хем взаимно се допълват.
   Най-добре е да се набавят всичките продукти.  Peace

   Lindita ,какво стана с белтъците?Защо не си успяла да ги разбиеш?
Виж целия пост
# 56
  Няма да е хубаво без белтъци или поне сметана.
   Идеята на сладкиша е да се съчетаят три различни вкуса и консистенции(по-твърдо,полутвърдо,въздушно).Те хем контрастират,хем взаимно се допълват.
   Най-добре е да се набавят всичките продукти.  Peace

   Lindita ,какво стана с белтъците?Защо не си успяла да ги разбиеш?

Селма, да ти кажа от сладкиша не остана и парченце, направих го тази сутрин, сега като се прибрах от работа го унищожихме задружно, блатът беше омекнал от крема, сложих всички продукти без белтъчната маса, нещо този път не можах да ги разбия, втечниха ми се отгоре бананите, и  върху тях наръсих с кокосови пръчици, мерси за вкусния десерт    bouquet
Виж целия пост
# 57
   Моля,моля,Линдитке.  Hug
   Бяха ли охладени белтъците?Добави ли капчица киселина към тях?
   Има трикчета,които подпомагат за доброто им разбиване.Но сигурно си ги знаеш...... Rolling Eyes
   
Виж целия пост
# 58
и аз се заинтригувах, ще го направя
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия