Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

София,кв.Стрелбище,Иван Вазов,Гоце Делчев

  • 88 996
  • 587
# 585
Здравейте!
Може ли някой да даде актуални отзиви за 126то училище? Дъщеря ми ще е в първи клас на есен. Училището не ни е по район, но ни е удобно и мисля да направя опит за прием в него. Учителите взискателни ли са? Занималня има ли? На колко смени е обучението в началния етап на образование?
Виж целия пост
# 586
Здравейте! Моята дъщеря е в 126 ОУ вече трета година. Учителите - зависи при кого ще попаднете. Някои са, други не са. Дъщерята на моя приятелка сега е 4 клас, т.е. нейната класна ще поеме 1 клас наесен и те са много доволни, а са взискателни родители, но не се сещам за името ѝ в момента. За другите нищо не знам.

Обучението е на едносменен режим. Първокласниците са в отделен корпус, не в централната сграда. Битовите условия в корпуса не са от най-добрите. Говори се отдавна, че ще го съборят и ще построят по-свястна сграда на негово място, но още не се е случило и не знам дали и кога ще се случи. Има целодневно обучение, до 18 часа е.
Виж целия пост
# 587
В този квадрант има ли кафене с площ за клиенти над 10кв.м?
Скрит текст:
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия