Шоколадов кекс "Панадолко".За любители на сиропирани сладкиши.

  • 29 715
  • 125
# 120
...........Този път ще изгоня свекърва ми в нейната си стая, а не да ме гледа, докато правя сладкиша ... хихи... друго си е да има някой виновен.

     hahaha Ей го разковничето!

     Дано успееш да направиш сладкиша,както трябва,когато се решиш да се захванеш отново!Стискам палци!   Praynig Hug

     Весело посрещане на нова 2012-та!  Party Hug
Виж целия пост
# 121
е, няма как да не се изпробва - още съм си набелязала и наполеона, не съм го правила - все предизвикателства и за кулинарните ми способности и за лунуването ми  Joy
Виж целия пост
# 122
И аз го направих.Спазих точно рецептата.Моя не се наду чак толкова като вашите и опитах да го обърна още горещ,резултата - скъса се.Не знам защо така се получи.Формата беше намазнена и набрашнена.Може би наистина трябва да се изчаква да изстине. Rolling Eyes Поръсих с пудра захар,понеже се озовах без повече какао.Надявам се да се получи добре.
Виж целия пост
# 123
    А сиропира ли сладкиша?  Rolling Eyes
Виж целия пост
# 124
Не,защото нямах какао за сиропа. Laughing Но пък адски ни харесаха и така.Имах и гости,и те също го одобриха.Чудя се дали търпи промени,като например да го направя без какао и да сложа някакви плодове от компот в него ? Rolling Eyes
Виж целия пост
# 125
     

     Бих ти препоръчала да потърсиш хубава изпитана рецепта за кекс/сладкиш без какао и да се обърнеш към нея.
     Ето ти няколко предложения от мен:
     1. 2.  3. 4. 5. 6. 7. 8. 9.

    Хубаво е да имаш всички необходими продукти за каквато и да е рецепта,преди да се захванеш да я правиш.Така имаш много повече шансове да получиш наистина добър резултат!  Hug

    Радвам се,че сте харесали и несиропирания Панадолко.  Simple Smile
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия