Както казва ell_ell много е важен асортимента и името, с което се ползва заведението. Имай предвид и нещо друго - в момента заведенията не се пълнят така, както преди. Хората са се свили и отделят средства само за най-необходимото. Вярно е, че който е фен на кафето няма да се откаже от него и пак ще го пие, но наблюденията ми показват (поне за Варна), че предишното заседяване и правенето на големи поръчки е редуцирано. Не разчитай и на офисите в близост - в много от тях отдавна има машини за дози или капсули.
Варианта това местенце да ви носи доходи, според мен, е да има уникална атмосфера, която да привлича клиенти независимо от сезона.
Дано не съм ти прозвучала песимистично - ако си решила да опиташ-действай, но според мен засега е по-добре да не напускаш настоящата си работа.
Успех!