Шоколадов сладкиш с майонеза

  • 270 377
  • 1 547
# 930
И аз искам да благодаря за рецептата...Правя го вече за 100-ен път и не ни е омръзнал още!!!!Нямам обаче нерви да снимам...Благодаря още веднъж!  bouquet
Виж целия пост
# 931
Аз сега се усетих, че не се разписах в темата след като го направих.
Много съм доволна, много хубаво стана. И кремчето на Лабрекс пасна идеално.  bouquet Ще го използвам и за други сладкиши!
Другия път съм решила да е като за торта. Единственото изменение, което направх е , че имах малко кисело мляко останало и го смесих с водата, стана айрянче.
Благодаря още веднъж на Сладка Хапка за чудната рецепта! Преди малко метнах пък друга нейна вкусотия в хладилника- мюсли тортата. Hug
Виж целия пост
# 932
Да се отчета и аз. Направих го малък, половин порция, като за първи път, но го харесаха много и бе унищожен веднага.

Виж целия пост
# 933
Да кажа и аз Heart Eyes Харесахме го Peace благодаря за рецептата  bouquet
Виж целия пост
# 934
Да се запиша и аз,че сладкишът е убийствен!
 Peace
Виж целия пост
# 935
Тъкмо сложих сладкиша във фурната и ще правя глазурата,но ме обзеха едни съмнения:трябва ли да е изстинал сладкиша за да го залея с топлата глазура или обратното.Ще съм мноого благодарна за бърз отговор! Heart Eyes
Виж целия пост
# 936
Тъкмо сложих сладкиша във фурната и ще правя глазурата,но ме обзеха едни съмнения:трябва ли да е изстинал сладкиша за да го залея с топлата глазура или обратното.Ще съм мноого благодарна за бърз отговор! Heart Eyes

Сладкиша трябва да е студен, а глазурата топла. Винаги първо намазвам студения сладкиш с тънък слой сладко и го оставям да засъхне и върху него нанасям глазурата. Тя разбира се трябва да е топла.
Виж целия пост
# 937
Venetta ,
безкрайно ти благодаря!  bouquet
Какво сладко намазваш първо!
Виж целия пост
# 938
Какво сладко намазваш първо!

Някакво, което да е с пасирани плодове или да е желе.  Аз лично ползвам или от ягоди или от праскови. Ето например като това. 


Виж целия пост
# 939
ок,
някой път ще пробвам и този вариант.Благодаря ти! Heart Eyes
Тъкмо го извадих от фурната.Миризмата е невероятна.
За вкуса ще пиша по-късно! Wink
Виж целия пост
# 940
Ето го и резултата:



sladka hapka,благодаря за лесната и с така вкусен резултат рецепта!  bouquet

Venetta,благодаря ти за помоща! Heart Eyes
Виж целия пост
# 941
Bagira, сладкиша ти се е получил чудесно, много апетитно изглежда.   bouquet
Виж целия пост
# 942
Може ли помощ - сладкишът трябва ли да се нареже както е в тавата
преди да сложа глазурата от горе или не?
Виж целия пост
# 943
Може ли помощ - сладкишът трябва ли да се нареже както е в тавата
преди да сложа глазурата от горе или не?

Не е нужно, аз го режа след това.
Виж целия пост
# 944
Ох, мерси много labrex!
Тъкмо го вадя сега  Laughing

Сладкишът стана невероятен!
Благодаря много за рецептата!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия