Шоколадов сладкиш с майонеза

  • 270 222
  • 1 547
# 945
Здравейте,

Имам бърз въпрос- тъй като половинката утре има РД искам да направя сладкиша( че е лесен, а не ме бива по по-завъртяните), но не съм сигурна дали да го направя тази вечер (за да престои), или утре за да е по-пресен и стегнат? Четох различни мнения и в крайна сметка не мога да разбера- сладкиша става ли по-вкусен след като преседи една нощ или..?

Благодаря предварително  newsm51
Виж целия пост
# 946
Umbria, сладкишът е еднакво вкусен както на същия ден, така и на следващия, в случай, че остане де  Mr. Green! По принцип се приготвя много бързо и лесно, но ако днес имаш възможност, направи го, от гледна точка да си помогнеш с приготовленията за празника Peace.
Виж целия пост
# 947
Мерси Вени   261uu
Виж целия пост
# 948
Сладка хапка,благодаря за страхотната рецепта Hug
Този десерт стана един от фаворитите вкъщи още от първата си поява.Правя го и като мъфини,и до сега те са единствените,които се харесват вкъщи.
Още веднъж-благодаря!   bouquet
Виж целия пост
# 949
И аз съм фенка на този сладиш, по-точно мъж ми го обожава. Правя го често, понякога добавям орехи, отгоре украсявам с ягоди, кокос, изобщо, както и да го правя, много, ама много се харесва Hug
Благодарности за рецептата!
Виж целия пост
# 950
Много ми е драго да прочета всичко това!

Деси и Дидо - чудесна снимка!
Виж целия пост
# 951
Момичета, ще правя сладкиша във вид на торта-кой е най-сполучливия крем за по средата  newsm78 Идеята ми е да ползвам двете половини на сладкиша т.е. не два блата, а един наполовина, че да не е много голяма тортата Mr. Green
Виж целия пост
# 952
Всеки има различен вкус към сладките неща...,съветът ми е да си направиш и да сложиш този крем ,който ти най харесваш на другите торти. Peace
Виж целия пост
# 953
Там е работата, че  аз по принцип не правя торти-единственото, което ми идва на ума е крем Оле на д-р Йоткер
Виж целия пост
# 954
Абе, аз много, много харесвам крема на Лабрекс (който е давала тук) и ми се вписва идеално в един чийзкейк, просто е разкош! Ям до припадък! Но..., на този силно шоколадов сладкиш, така да не му върви..., като манджа с грозде е! Но, тука на доста хора им хареса комбинацията... Така, че освен да ти харесва крема, трябва и да е в подходящата комбинация.
Виж целия пост
# 955
Там е работата, че  аз по принцип не правя торти-единственото, което ми идва на ума е крем Оле на д-р Йоткер
Много са тежки блатовете и тоя крем не знам дали изобщо ще се усети. А и буквално са си тежки, щото са плътни и ме опасява, че ще изтече отстрани. Аз затова го дадох с покритие от натурален шоколад, но Пина е права, че вкусове разни...

Щом не правиш торти - изпечи един блат, украси го отгоре - дали ще е с крем Оле, дали със сметана, ти си прецени. В Кауфланд има много сполучливи шоколадови и захарни декорации, можеш да импровизираш с тях Peace
Виж целия пост
# 956
Абе, аз много, много харесвам крема на Лабрекс (който е давала тук) и ми се вписва идеално в един чийзкейк, просто е разкош! Ям до припадък! Но..., на този силно шоколадов сладкиш, така да не му върви..., като манджа с грозде е! Но, тука на доста хора им хареса комбинацията... Така, че освен да ти харесва крема, трябва и да е в подходящата комбинация.

Този с кремата сирене, заквасената сметана, Оле-то и пудрата захар ли имаш предвид?
Виж целия пост
# 957
Абе, аз много, много харесвам крема на Лабрекс (който е давала тук) и ми се вписва идеално в един чийзкейк, просто е разкош! Ям до припадък! Но..., на този силно шоколадов сладкиш, така да не му върви..., като манджа с грозде е! Но, тука на доста хора им хареса комбинацията... Така, че освен да ти харесва крема, трябва и да е в подходящата комбинация.

Този с кремата сирене, заквасената сметана, Оле-то и пудрата захар ли имаш предвид?

Предполагам ,че за него става въпрос.На мен също много ми хареса самия крем ,но в комбинация със сладкиша ми се биеше малко като вкусове.Но пак казвам разни хора ,разни вкусове. Peace
Виж целия пост
# 958
Не съм пробвала с такъв крем ....само -крема сирене,масло, пудра захар и банани....
Сега като се замисля.... Thinking само че с него ще стане адски сладко...,но пък аз харесвам такива ...и ще пробвам...течен шоколад с заквасена сметана и  нарязани банани.Като го направя тези дни ще дам отчет. Peace
Виж целия пост
# 959
Абе, аз много, много харесвам крема на Лабрекс (който е давала тук) и ми се вписва идеално в един чийзкейк, просто е разкош! Ям до припадък! Но..., на този силно шоколадов сладкиш, така да не му върви..., като манджа с грозде е! Но, тука на доста хора им хареса комбинацията... Така, че освен да ти харесва крема, трябва и да е в подходящата комбинация.

Този с кремата сирене, заквасената сметана, Оле-то и пудрата захар ли имаш предвид?

Предполагам ,че за него става въпрос.На мен също много ми хареса самия крем ,но в комбинация със сладкиша ми се биеше малко като вкусове.Но пак казвам разни хора ,разни вкусове. Peace

А този крем на какъв вид сладкиш ще върви? Извинявам се за отклонението, но утре той е наред. Лабрекс има тортичка точно с този крем и сладкиша на Сладка хапка....Щях него да правя...Сега вие ме разубеждавате.....Но тъй като слушам само хубави отзиви за крема - с какво да го комбинирам?????
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия