Вкусотия "Албена" (мързеливи чушки бюрек)

  • 23 976
  • 41
# 30
Сготвих точва чудо но добавих и пресен лук.Стана много бързо и вкусно.
Виж целия пост
# 31
Е,това се казва страхотна рецепта. Отдавна не бях попадала на нещо- толкова просто и толкова вкусно- къде съм бляла досега -не знам.Още довечера я спретвам- имам печени чушки от миналата събота-не успях да им направя доматения сос,че доматите много  поскъпнаха нещо тази седмица/имало данъчни на борсите и производителите сертификат-се омели/ Laughing
Виж целия пост
# 32
Страхотна рецепта! Ще се пробва задължително! Благодаря и аз за идеята!
Виж целия пост
# 33
аз правя нещо такова но понякога в средата слагам месце или колбас или пък домати от буркан(каквото се намира в хладилника)
Виж целия пост
# 34
Аз също харесвам така приготвени чушките. Но си ги наричам чушки със сирене и яйца.
Освен това не ги режа на дребно. Както са цели ги режа през половината на 2, така че да се
получат 2 плоски триъгълника. Подреждам ред чушки. Заливам отгоре с яйца и сирене.
Следващ ред чушки. После яйца и сирене. Най- отгоре поливам с олио, стържа кашкавал
и пека.
Виж целия пост
# 35
Аз правя това в тенджера-миш-маш,но с лук и домати.Това е по-бързо и по-диетично с допълнение-скълцано чесънче newsm10
Виж целия пост
# 36
Е,супер,благодаря за предложението Hug
Виж целия пост
# 37
Станаха много вкусни. Само добавих и шунка, а понеже сутринта вадейки пакета от фризера съм спяла още го направих с бланширани чушки. И така стана много вкусно.

И парченце.
Виж целия пост
# 38
        Тази рецепта я знам от години и я правя често. Вкусно и евтино ястие. През зимата ползвам печени чушки от фризера и домати от консерва. Това е вид миш-маш, но ненарязан.  Laughing
Като правя миш-маш с нарязан пипер, правя и заливка. Аз на тази вкусотия, след като е изпечена, наръсвам копър. Много му ходи, а и винаги имам във фризера.
Виж целия пост
# 39
Момичета, а дали ще стане с пресни чушки, ако ги задуша предварително?

Нямам печени чушки под ръка, а в тази жега хич не ми се иска да се захващам да ги пека  Embarassed
Виж целия пост
# 40
Момичета, а дали ще стане с пресни чушки, ако ги задуша предварително?

Нямам печени чушки под ръка, а в тази жега хич не ми се иска да се захващам да ги пека  Embarassed

 Сигурно ще стане и със задушени чушки, но ципата им ще се усеща неприятно. Печените са си друго. Опечи ги, трябва да се прежалиш, за да ти е вкусно после.  Hug
Виж целия пост
# 41
Наистина е вкусотия,вече няколко пъти се приготвя в къщи.

Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия