Руло Стефани

  • 64 477
  • 42
В петък съм рожденничка ,в събота ще имам гости решила съм да направя руло Стефани за първи път ще ми е.
Та ако може да укажете помощ с рецепти и някакви хитринки ще съм благодарна.
Виж целия пост
# 1
Така го правя аз  Flutter

Виж целия пост
# 2
Супер и снимки има даже .Благодаря!  bouquet
Виж целия пост
# 3
След като си омесиш каймата с желаните продукти , по - лесно е да я разстелеш върху фолио / така много лесно ще навиеш после рулото и ще е много добре оформено / .
Аз я разстилам с горе - долу квадратна форма , нареждам срязаните на 1/2 яйца и резени кис.краставички и морков и завивам .
Това е всичко  Hug
Виж целия пост
# 4
След като си омесиш каймата с желаните продукти , по - лесно е да я разстелеш върху фолио / така много лесно ще навиеш после рулото и ще е много добре оформено / .
Аз я разстилам с горе - долу квадратна форма , нареждам срязаните на 1/2 яйца и резени кис.краставички и морков и завивам .
Това е всичко  Hug
     
И аз така го приготвям,но изтънявам единият край,за да се навие лесно и да прилепне без да се отваря самото руло.Става да се разстеле каймата и в/у намазнена найлонова торбичка.Отгоре мажа с белтък,поръсвам с галета и настъргвам кашкавал.Става супер!!!
Виж целия пост
# 5
Може ли рулото да се пече без фолио? Тоест, а се навие, фолиото да се махне и така да се пече.
И аз не съм правила досега, но тези рецепти доста ми допаднаха.   chef
Виж целия пост
# 6
Наскоро гледах Иван Звездев, поля рулото, преди печенето, с няколко лъжици горещо олио и вече два пъти така го правя и аз. От горещото олио каймата побелява , стяга се и хем не се пука, хем става по сочно. Аз слагам цели варените яйца, понеже са ми домашни и имам.
Виж целия пост
# 7
Може ли рулото да се пече без фолио? Тоест, а се навие, фолиото да се махне и така да се пече.

Може. Когато е само свинска каймата става. И не печи на силна фурна. Тук са все смески с говеждо и каймата е винаги суха, затова задължително завивам, иначе става като трици  Tired
Виж целия пост
# 8
Мерси, Блонди.  Ще пробвам май тази вечер твоята рецепта, пък да видим какво ще се получи...  Rolling Eyes
Виж целия пост
# 9
Мерси, Блонди.  Ще пробвам май тази вечер твоята рецепта, пък да видим какво ще се получи...  Rolling Eyes

Няма начин да не стане, рулото Стефани е лесно и винаги актуално  Hug После пиши  Simple Smile
Виж целия пост
# 10
Аз взех 500гр свинска и толкова телешка кайма мисля да ги смеся  newsm78
Виж целия пост
# 11
Аз омесвам каймата с малко хляб, 1 яйце, лук, 1л кисело мляко, 1/2 ч.л. сода. Разстилам върху найлонова торбичка и нареждам на ивици морков, краставичка и яйце. С помощта на найлона завивам на руло. Слагам в намазнена тава, рулото също намазвам с олио и поръсвам с галета. Пече се с 1 ч.ч. гореща вода. После режа по диагонал. Винаги се получава много вкусно  Simple Smile
Виж целия пост
# 12
Наскоро някъде прочетох рулото да се разтели върху хартия за печене и после да се  пече така завито в нея(като бонбон).
До сега винаги ми се разпукваше при печенето.Вчера правих така с хартията и стана супер.
Пеках го около 30мин. завито, а след това развих хартията за де се запече.
Виж целия пост
# 13
Ето и моята рецепта за руло "Стефани" : http://vkusnoikrasivo.com/forums/viewtopic.php?p=204#p204
Виж целия пост
# 14
Може ли рулото да се пече без фолио? Тоест, а се навие, фолиото да се махне и така да се пече.
И аз не съм правила досега, но тези рецепти доста ми допаднаха.   chef
То не се пече с фолиото . Последното се използва само за да го навиеш и оформиш по - лесно .
Ако печеш в тефлонова тава го слагаш директно - няма нужда от вода .
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия