Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Цифричките зная,буквичките сричам,ФЕВРУАРче се наричам!

  • 54 860
  • 739
# 735
абе не е въпрос на тръшкане Галя. не съм съгласна да вкарват малки деца в групата на дъщеря ми и по други причини. едната е канския рев. ами аз я пращам в група на 5-6 годишните, а не на 4-5. миналата учебна година тя беше на 5 , а имаше деца на 3 години ! е това на какво прилича. не е въпроса в общуването, а в това че и се надува главата цял ден от рева на останалите, денем не се спяло казва и вечер като я взема е страшно нерна и скапана , защото не е спала, другите ревали. е ами тя ходи на балет, на английски следобед и като цял ден е слушала рева на останалите как да направи нещо там. да не говорим че не ги извеждат редовно и то особено в хубавото време. да в системата приемат само набор 2005, а после половината група стана набор 2006.
днес ни започва курса по английски. дано й хареса Simple Smile
Виж целия пост
# 736
Ами при нас ги водят в друга стая записаните. Определено не са всички деца. Тя вече 2 години ходи, но учителите са хипер несериозни. Сменят се постоянно, не идват всеки път (2 пъти седмично е), изобщо...несериозна работа е отвсякъде. Изобщо преди 1 клас за мен е само разнообразия. Учат около 100 думи според мен, а в училище ще ги научат за 2 седмици вероятно, не за цяла година.

това е абсолютно и моето мнение, просто за разнообразието ходим, и затова, че тя иска, защото нейната група ходи почти на 100% и тя ще остава сама, докато другите са в стаята за английския...
Виж целия пост
# 737
няма ли желаещи за събота да гледат Мечо Пух в операта на малка сцена? Другия месец има Пепеляшка пак там. Много са хубави спектаклите за деца.
Виж целия пост
# 738
нас ни няма тогава...
Виж целия пост
# 739
и нас....
ето новата ТЕМА
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия