Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 99

  • 85 261
  • 730
# 30
Момичета,помощ  Cry.  Малкото ми ще има рожден ден след 2 седмици. Запчонах приготовленяита от тук,от там. Та преди малко ходих да запазвам заведение и от там ми казаха че торта без сертификат немога да занеса  Cry. Те са си правя вероятно,но пък искам да занеса торта  Cry. Вие как процедирате,като правите толкова много торти за толкова много поводи...за детски градини... кажете моля.

Да сте засичали торта мишки? Мисля такава да правя.
Виж целия пост
# 31
Хайде и аз пак на "линия"

Няма да коментирам всичко , че ще ми отнеме страница , но наистина имаше много красиви и интересни торти за празника . Най-много ме впечатли гигантското яйце на Ванчето и  тези на Шемет .
 Поздравления за всички творили , аз този Великден го претупах през пръсти , но какво да се прави - докато подредя и изчистя "хамбара" (  Искре  Mr. Green Laughing...) време не остана за нищо . Както и да е  Grinning

Днес прочетох това в СС http://cakecentral.com/jackie/219/fire-destroys-cakegirls-bakery-devastating  . Ужасно е ...отиваш на работа и  виждаш всичко в пламъци . Sad Мари Маер ( с червената коса) е просто невероятен талант  - гледала съм я в 4 Кейк Челъндж - винаги е печелила , а миналата година спечели и Ласт Кейк Стендинг ( за най-добър декоратор) .
Виж целия пост
# 32
краси.мира, акулата е супер  Peace
sisi7510, тортата е тооооооооооолкова апетитна, че слюнки ми потекоха  Crazy

и аз в кюпа  Mr. Green

Леля Ог, толкова се отплеснах, че съвсем забравих да спомена, че твоите сладки са.... убийствени! страхотни са  Blush
Виж целия пост
# 33
Здравейте,включвам се отнова да ви шпионирам Simple Smile Всичките великденски торти са страшни!От хубави по-хубави  Grinning
Съвсем скоро се надявам да се включа с една торта,нооо да видим какво ще се получи...засега ще пусна великденските ми меденки,които не станаха много прецизни(не това беше целта),но станаха много весели Simple Smile Simple Smile Simple Smile
 
Виж целия пост
# 34
lele.... докато ви погледна и цели 3 страници
Simple Smile
страхотна акула видях още в началото, мн интересна, досега не бях сре6тал аподобен модел торти4ка
Виж целия пост
# 35
Браво на всички майсторки на великденски торти! Невероятни изпълнения   bouquet Няма да изброявам за да не пропусна някого. Албенче такава производителност и то без компромис в качеството  Shocked Просто разкош!
А палавите зайци на Дарилка нямат равни  Laughing
Сиси май ще се навия и аз на тази морковена, така апетитно изглежда! Дано само детенце не разбере от какво е  Mr. Green
Леля Ог, Полимир много убави сладки, такова търпение   bouquet
Ето и от мен нещо скромно и бързо стъкмено

Хубава вечер!
Виж целия пост
# 36
Запис и от мен в новата тема Simple Smile

Краси мира, готина акула!
Видях хубави сладки, браво момичета.
Виж целия пост
# 37
Ванчееее, направи ли ремонта или да идваме да помагаме? Айде, че липсваш  Hug

И понеже предният ми запис в темата беше без тортичка, веднага се поправям:
Торта мозайка с украса за 15 минути  Joy чак аз се учудих от себе си, но бебчо като ревеше, че е гладен действах бързо!
и разрез
Виж целия пост
# 38
rumi73, FRESA, Ani_Boland, Valeria, stefina, blueeye®, Ra4e_2009, бузите ми отново червенеят! Много сте мили, благодаря!   bouquet

краси.мира, взимай смело, направила съм много  Grinning

Valeria, разбира се, че може. Това са меденките на Ванчето. Само, че аз слагам тестото в хладилник за известно време, после разточвам кора и с формички си изрязвам каквото искам. Пека до готовност, примерно 8-10 мин. Покритието е фондан, нали сега експериментирам с него  Crazy Пак по същия начин, оцветявам, точа режа с формичките и слагам отгоре. Цветчетата съм ги правила с перфоратор за хартия, не ме питайте как, много тегава работа, но вече съм абсолютен факир и си купих и още един с друг вид цветчета  Laughing

Зечова, какви са силиконовите форми? Извинявай, аз все нещо не съм доразбрала, къде да погледна за видовете и цените?

polimir, много са ти красиви сладките!

Приятен ден на всички!
Виж целия пост
# 39
Леля Ог , ти уби всичко детско в мене  Grinning. Сладките са разкошни. Би ли споделила, моля те, как точно действаш с перфоратора. Тази мисъл ми е минавала през главицата, но не съм намерила чалъма. Ей сега като прочетох пак хукнах да разточвам фондан и да пробвам, но ... нъцки Naughty, не става. А имам един сладурски перфоратор с цветенце, да го вкарам в употреба .
Мерси, момичета на всичи за ласкавите коментари! И да отговоря на Дарилка: Не е рецептата на Йоткер. Ако искаш ще пусна линк, но съм я написала вече в блога си.
Виж целия пост
# 40
Леля Ог , ти уби всичко детско в мене  Grinning. Сладките са разкошни. Би ли споделила, моля те, как точно действаш с перфоратора. Тази мисъл ми е минавала през главицата, но не съм намерила чалъма. Ей сега като прочетох пак хукнах да разточвам фондан и да пробвам, но ... нъцки Naughty, не става. А имам един сладурски перфоратор с цветенце, да го вкарам в употреба .

Ей точно такива са и моите перфоратори. Но трябва да го "счупиш", за да работи. Твърде тесен е отвора и тестото не влиза. Разглобила съм го, отделила съм частите. Слагам тестото на отвора, отгоре промушвам пресата. Но трябва да целиш много внимателно дупките, за да не се повредят ръбовете. Преди това перфоратора го мажа с олио, за да се отлепи по-лесно тестото. И като го изкарам от другата страна, с едни зъболекарски инструменти го взимам от перфоратора и го пренасям където искам. Ако го махаш с ръка, ще се залепят лисата и ще се развали. Влюбена съм в тоя перфоратор, вчера направих цветчета от лук, морков, чушка, а миналата седмица от ряпа!

Извинявам се за спама  Embarassed
Виж целия пост
# 41
Леля Ог,извинявам се за тъпия въпрос,но какъв е тоя перфоратор и от къде се купува?
Виж целия пост
# 42
Момичета влизам с въпрос - няколко пъти вече правя РМ2, н не иска да съхне  ooooh! Давайте идеи къде бъркам  Praynig Първите две дози се и ронеха, но след като смених пудрата захар се оправиха, но отново не иска да съхне   bouquet
Леля Ог и аз искам да знам какъв е тоя перфоратор
Виж целия пост
# 43
Момичета влизам с въпрос - няколко пъти вече правя РМ2, н не иска да съхне  ooooh! Давайте идеи къде бъркам  Praynig Първите две дози се и ронеха, но след като смених пудрата захар се оправиха, но отново не иска да съхне   bouquet
Леля Ог и аз искам да знам какъв е тоя перфоратор

Къде сушиш детайлите.... не може да не ти съхне.
А прибираш ли я преди да работиш с нея за 2 часа в хладилника или работиш с прясна?
Виж целия пост
# 44
ra4e, и аз пробвах два пъти с РМ2, моите фигурки си изсъхнаха нормално за ден , и аз пък се включвам с въпросите за РМ2-при мен пък не поема всичката пудра захар остава ми доста около 1ч.ч , питам се да не е от глюкозата-да те е гъста-консистенцията и е по гъста от втечнен мед
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия